A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
pagelogo
 
Ildsjel 2020 Inderøy

Årets ildsjel Geir Øien

Geir Øyen er årets ildsjel fra Inderøy. Sammen med andre ildsjeler fra Trøndelags 38 kommuner, fikk han sin fortjente oppmerksomhet under Idrettens Hederskveld 30. oktober. Årets utgave av hederskvelden ble digital pga koronasituasjonen, men det ble likevel en festkveld. Ordfører Ida Stuberg overrakte prisen til Geir Øien her i Inderøy.

 

Idrettsrådets begrunnelse:
 
- Geir har vært trener i over 30 år, først 20 år i Namsos teakwondoklubb og de siste 12 årene i Røra taekwondoklubb. 
Har trent frem flere norske og nordiske mestere. Var også trener for Mona og Nina Solheim i Namsos, sistnevnte olympisk sølvvinner i taekwondo. 
 
- Rundt 250-300 utøvere har vært innom klubben på Røra siden oppstarten.
 
- Har vært pådriver for «FightCamp» som har blitt arrangert på Inderøy de siste 5-6 årene. Dette er et åpent stevne som har samlet både bredde- og eliteutøvere fra hele verden. I tillegg har mange anerkjente trenere fra rundt om i verden deltatt. 
 
- Geir har også vært en av pådriverne for å få egen hall på Røra, gjennom Rørahallene AS, hvor han i dag sitter i styret. Dette vil bli en flott arena for videre drift av klubben. Mange års arbeid ser nå ut til å betale seg i form av at hallen (byggetrinn 1) nå ser ut til å bli en realitet. 
 
- Blant hans fremste egenskaper som trener trekker mange frem hans evne til å ta vare på utøverne, både barn som nettopp har startet i klubben og de mer erfarne som har vært med i mange år. Engasjementet han viser på treninger og stevner uke inn og ut enormt, dette er noe han brenner for. 
Uten Geir hadde det ikke vært noen taekwondoklubb på Røra.

Skjema