A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
Litterært pusterom 2020

Nye litterære pusterom!

Nytt år og endelig klart for flere litterære pusterom utover! trenger du en pause i hverdagen hvor du kan lytte til eller snakke om gode historier og tekster? Kom på verdens koseligste drop-in lesefellesskap på biblioteket hvor vi fordyper oss i kortere tekster. Vell møtt!

NB: Ny tidspunkter. nå både på dagtid og kveldstid!

lunsjbokpratbilde

Lunsjbokprat

Bli med på lunsjbokprat, med bokprat og tips til nye bøker å lese. Kaffe og te serveres. Velkommen!

 

Nynoesk leserinh

Nynorsk lesering

Nye og gamle deltakarar er varmt velkomne til Nynorsk lesering i Inderøy bibliotek! Bli med og oppdag moderne og klassisk kvalitetslitteratur på nynorsk.

litterær lunsj

Litterært pusterom

Liker du å lytte til eller prate om gode tekster med andre? Vi samles om korte tekster og dikt som leses høyt og med pauser til samtale underveis. 

Bli med på drop-in lesefellesskap fredagene 13. september, 11. oktober og 8. november, kl. 11.30 - 13.30. 

Bokåret

Stort høstprogram for bibliotekene på Innherred

Det blir humor. Det blir alvor. Sverdslag og lokale dypdykk. Bokåret 2019 bidrar til at det blir ekstra mye som skjer på biblioteka i høst.

Bokårshøsten i Innherredsbiblioteka begynner å ta form, og du har mye å glede deg til. Både i egen kommune og i nabokommunene.

Lokalsamlinga

Lokalhistoriske treff i biblioteket - i regi av slektsnemda, Inderøy museums- og historielag

Slektsnemda kjører lokalhistoriske treff på tirsdager i partalluker, kl. 17 - 19, i bibliotekets lokalhistoriske rom. Her kan du møte opp og få hjelp til å finne ut om slekt, gårder/buplasser mv. 
bokåret

HURRA for Bokåret 2019!

De fem Innherredsbibliotekene feirer Bokåret 2019 – med avspark lørdag 19. januar. Feiringa av at det er 500 år siden den første trykte boka på norsk vil foregå over hele landet – hele året gjennom! På Innherred starter Bokåret 2019 med bursdagsfest på bibliotekene – og du er invitert!