A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
AKSET-arrangement21

Seriøst morsomt på AKSET

Bokåret 2019 avrundes med en festkveld i humorens tegn. Møt forfattere Sunniva Lye Axelsen, Lene Lauritsen Kjølner, Willy Ustad og Janne S. Drangsholt. 

litterær lunsj

Litterært pusterom

Liker du å lytte til eller prate om gode tekster med andre? Vi samles om korte tekster og dikt som leses høyt og med pauser til samtale underveis. 

Bli med på drop-in lesefellesskap fredagene 13. september, 11. oktober og 8. november, kl. 11.30 - 13.30. 

Bokåret

Stort høstprogram for bibliotekene på Innherred

Det blir humor. Det blir alvor. Sverdslag og lokale dypdykk. Bokåret 2019 bidrar til at det blir ekstra mye som skjer på biblioteka i høst.

Bokårshøsten i Innherredsbiblioteka begynner å ta form, og du har mye å glede deg til. Både i egen kommune og i nabokommunene.

Nynoesk leserinh

Nynorsk lesering

Nynorsk Lesering er i gang! Nye og gamle deltakarar er varmt velkomne til Inderøy bibliotek! Enkel servering.

lunsjbokpratbilde

Lunsjbokprat

Neste lunsjbokprat blir fredag 22. november kl. 11.30.  Med bokprat og tips til nye bøker å lese. Kaffe og te serveres. velkommen!

 

Lokalsamlinga

Lokalhistoriske treff i biblioteket - i regi av slektsnemda, Inderøy museums- og historielag

Slektsnemda kjører lokalhistoriske treff på tirsdager i partalluker, kl. 17 - 19, i bibliotekets lokalhistoriske rom. Denne gangen holder vi på til og med ut november. Her kan du møte opp og få hjelp til å finne ut om slekt, gårder/buplasser mv. 
bokåret

HURRA for Bokåret 2019!

De fem Innherredsbibliotekene feirer Bokåret 2019 – med avspark lørdag 19. januar. Feiringa av at det er 500 år siden den første trykte boka på norsk vil foregå over hele landet – hele året gjennom! På Innherred starter Bokåret 2019 med bursdagsfest på bibliotekene – og du er invitert!