A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
pagelogo
 
Logo til inderøy næringssleskap

Bedriftsmesse 2010

Til Alle lokale virksomheter som rekrutterer ansatte fra Inderøy og Mosvik

Dere inviteres og oppfordres med dette til å stille med informasjonsstand på årets bedriftsmesse. Dette er et samarbeid mellom Inderøy Ungdomsskole og Inderøy Næringsforening. Målet er å videreutvikle og forbedre opplegget fra i fjor. Blant annet er det tanken at elevene skal være litt bedre forberedt i år. Dette forutsetter imidlertid at bedriftene melder seg på innen fristens utløp, slik at skolen kan gjøre et arbeid i forkant.

Årets foredragsholder er Siv Toverud. For den som ikke husker det, så var det den 20 år gamle jenta fra Hegra som var med i Lars Monsen - programmet ”Ingen grenser”. Siv fikk amputert høyre bein etter et krefttilfelle da hun var 12 år. Det betyr at hun har taklet utfordringer på flere områder og at hun er et godt eksempel på at hvis du står på så når du målet!

Bedriftene koster selv materiell og personell på standen. Utover det er det ingen ”deltakeravgift”.

Målsetting: Gi informasjon om muligheter for arbeid i lokale bedrifter, og om hvilke linjer på videregående som kan være aktuelle i den forbindelse.

Målgruppe: Ungdomsskoleelever fra Inderøy og Mosvik som snart skal søke videregående skole. Foreldre/foresatte er også velkommen.

Hvor og Når: Inderøy Kulturhus – idrettshallen. Mandag 1. november kl. 18.00 – ca 21.30. Tilrigging kan skje hele dagen, men må være ferdig kl. 17.45.

Påmelding: Senest 15. oktober til Åshild Vang – tlf. 450 78626 eller ashild@vangs.no

VELKOMMEN!

Skjema