A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
Picasa

Besøk fra Latvia

Torsdag og fredag forrige uke hadde Inderøy kommune besøk av Reinis Zobens og Eva Andza fra Latvia. De arbeider begge innen kulturetaten i den latviske byen Kekova. De ble tatt imot på Inderøy rådhus, hvor de fikk møte ordfører og deler av administrasjonen. Deretter fikk de en orientering om NærUng og kommunens arbeid med ungt entreprenørskap. Senere på dagen fikk de møte Inderøy Ungdomsråd og orientering/omvisning på biblioteket og kulturskolen. Etter utstillingsåpning på kulturhuset deltok de på Bengalokonserten torsdag kveld.

Fredag formiddag fikk våre gjester en omvisning i Muustrøparken og besøkte deler av Den Gyldne Omvei. Etter et besøk på Inderøy vg. skole og kulturhuset fikk de et innblikk i arbeidet med kommunens hjemmeside og facebookside, og hvordan det frivillige arbeidet organiseres i lag og foreninger. Fredag kveld deltok de på kommunens julebord, før de startet på reisen hjem til Latvia.

To dager med tett program, men både Reinis og Eva var godt fornøyd med oppholdet i Inderøy. Også for oss verter ble det to givende dager!

IMG_0936.jpg

Omvisning på Jostu             

bilde.jpg

Gjestene avsluttet besøket med middag på kommunens julebord      

Skjema