A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

Her ligger informasjon om bibliotektjenesten i Inderøy. Inderøy bibliotek er et kombinasjonsbibliotek, beliggende i AKSET kultur og skolesamfunn.

AKSET-arrangement21

Seriøst morsomt på AKSET

Bokåret 2019 avrundes med en festkveld i humorens tegn. Møt forfattere Sunniva Lye Axelsen, Lene Lauritsen Kjølner, Willy Ustad og Janne S. Drangsholt. 

litterær lunsj

Litterært pusterom

Liker du å lytte til eller prate om gode tekster med andre? Vi samles om korte tekster og dikt som leses høyt og med pauser til samtale underveis. 

Bli med på drop-in lesefellesskap fredagene 13. september, 11. oktober og 8. november, kl. 11.30 - 13.30. 

Lokalsamlinga

Lokalhistoriske treff i biblioteket - i regi av slektsnemda, Inderøy museums- og historielag

Slektsnemda kjører lokalhistoriske treff på tirsdager i partalluker, kl. 17 - 19, i bibliotekets lokalhistoriske rom. Denne gangen holder vi på til og med ut november. Her kan du møte opp og få hjelp til å finne ut om slekt, gårder/buplasser mv. 
lunsjbokpratbilde

Lunsjbokprat

Neste lunsjbokprat blir fredag 22. november kl. 11.30.  Med bokprat og tips til nye bøker å lese. Kaffe og te serveres. velkommen!

 

leksehjelp

Leksehjelp i biblioteket

Inderøy Røde Kors Omsorg tilbyr leksehjelp for barne- og ungdomsskoleelever mandager 13.45 - 15.00 og torsdager kl 15.30 - 17.30 for fremmedspråklige vgs-elever.

Nynoesk leserinh

Nynorsk lesering

Nynorsk Lesering er i gang! Nye og gamle deltakarar er varmt velkomne til Inderøy bibliotek! Enkel servering.

Ny biblioteksjef!

"Jeg heter Ane Vestby Øiesvold og er den nye biblioteksjefen. Jeg har en variert bakgrunn som bibliotekar (OsloMet) og idéhistoriker fra Universitet i Oslo.I tillegg har jeg vært frivillig i Røde Kors hvor jeg har jobbet med barn og unge, samt Amnesty International Norge. Jeg takker Torunn Næss for en fantastisk innsats og gleder meg veldig til å utvikle biblioteket i en spennende kulturkommune som Inderøy!"

Bokåret

Stort høstprogram for bibliotekene på Innherred

Det blir humor. Det blir alvor. Sverdslag og lokale dypdykk. Bokåret 2019 bidrar til at det blir ekstra mye som skjer på biblioteka i høst.

Bokårshøsten i Innherredsbiblioteka begynner å ta form, og du har mye å glede deg til. Både i egen kommune og i nabokommunene.

ibl

Inderøy bibliotek bytter telefonnummer til 74600819, men i overgangen kan 74124220 fortsatt brukes.

Inderøy bibliotek har fra og med i dag fått nytt telefonnummer: 74600819

lesenklassiker

Klassikere for framtida

Les en klassiker for framtida! I biblioteket finner du et liste med 25 nye norske klassikere utgitt i tidsrommet 2013 til 2017. Det er litteraturkritikere Bernhard Ellefsen, Bjørn Ivar Fyksen, Merete Røsvik og Janneken Øverland som står for kåringa i et prosjekt i regi av Lom folkebibliotek. I biblioteket kan du også bli med på klassikerbingo, og vinne premie!