A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

Her ligger informasjon om bibliotektjenesten i Inderøy. Inderøy bibliotek er et kombinasjonsbibliotek, beliggende i AKSET kultur og skolesamfunn.

lunsjbokpratbilde

Lunsjbokprat

Neste  lunsjbokprat blir fredag 23. februar kl. 11.30 med bokprat og tips til nye bøker å lese.

Ta med matpakke og bli med på et uformelt treff omkring bøker og leseglede.

Åpen kulturkafe

Åpen kulturkafe på AKSET

Tirsdag 9. januar: Gratis matlagingskurs m/Adele fra Syria kl. 17.00 og Åpen kulturkafe kl. 18 - 19.30. Kafevert er Rune Langfjæran. Underholdning. Salg av middag, kaffe og kake.

Nynoesk leserinh

Nynorsk lesering

Nynorsk Lesering les i veg, måndag 26. februar kl. 18.00 går vi inn i boka "Jølster hotell". Nye og gamle deltakarar er varmt velkomne, i Inderøy Bibliotek! Enkel servering.

Sofa i lokalsamlinga

Lokalhistoriske treff i biblioteket - i regi av Slektsnemda, Inderøy museums- og historielag

Slektsnemda inviterer til nye lokalhistoriske treff annenhver torsdag kl. 17-19 (partallsuker) utover høsten, i første runde ut november.  Vi møtes i den lokalhistoriske avdelinga i biblioteket. Alle interesserte er velkommen!

leksehjelp

Leksehjelp i biblioteket

Inderøy Røde Kors Omsorg tilbyr leksehjelp mandager 13.45 - 15.00 og tirsdager 15.30 - 17.30.

Filmbiblogo

Filmbib - se film gratis med lånekortet

Nå er den nye, norske strømmetjenesten Filmbib lansert. Filmbib lar deg se norske kort- og dokumentarfilmer gratis der du er.

Logo ebokbib

Ny versjon av ebokbib er lansert!

Nå er ebok-løsningen for biblioteket kommet i ny versjon. Den har fått et nytt design med bedre brukervennlighet. En av nyhetene er at vi nå også tilbyr lydbøker!

fagrefjord.no

Nettutstillinga #fagrefjord

Inderøy bibliotek og Pronomen kommunikasjonsdesign har jobba fram ei plakat- og nettutstilling kalla #fagrefjord. Målet med prosjektet har vore å sette lys på nynorsk som eit levande, moderne litterært språk, gjennom å formidle lokale forfattarar som skriv på nynorsk.
Den første boka min

"Den første boka mi" til alle kommunens ettåringer

I forbindelse med prosjektet «Nord-Trøndelag leser» får alle ettåringer i Inderøy «Den første boka mi», en bok med barnesanger, vers og små eventyr. Boksjekk deles ut på ettårskontrollen på helsestasjonen og kan byttes i «Den første boka mi» på biblioteket.

En voksen som leser for barn

Lørdagsåpent bibliotek

Velkommen til lørdagsåpent bibliotek! Fra og med nyttår holder biblioteket åpent lørdager kl. 10.00 - 14.00.