A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

Her ligger informasjon om bibliotektjenesten i Inderøy. Inderøy bibliotek er et kombinasjonsbibliotek, beliggende i AKSET kultur og skolesamfunn.

Jul i piratbukta

Jul i Piratbukta

Velkommen til barneforestillingen "Jul i Piratbukta"! I Piratbukta bor Madam Muskel og Karsten Krutt, to riktig barske pirater som har et stort ønske; nemlig å få besøk av Julenissen. Men hvor snill må man egentlig være for at nissen kommer på besøk?

lunsjbokprat

Lunsjbokprat

Neste  lunsjbokprat blir fredag 22. september kl. 11.30 med bokprat og tips til nye bøker å lese.

Ta med matpakke og bli med på et uformelt treff omkring bøker og leseglede.

Sofa i lokalsamlinga

Lokalhistoriske treff i biblioteket - i regi av Slektsnemda, Inderøy museums- og historielag

Slektsnemda inviterer til nye lokalhistoriske treff annenhver torsdag kl. 17-19 (partallsuker) utover høsten, i første runde ut november.  Vi møtes i den lokalhistoriske avdelinga i biblioteket. Alle interesserte er velkommen!

Nynoesk leserinh

Nynorsk lesering

Nynorsk Lesering les i veg, måndag  20. november kl. 18.00 går vi inn i Verstos Nidaros. Nye og gamle deltakarar er varmt velkomne, i Inderøy Bibliotek! Enkel servering.

leksehjelp

Leksehjelp i biblioteket

Inderøy Røde Kors Omsorg tilbyr leksehjelp mandager 13.45 - 15.00 og tirsdager 15.30 - 17.30.

Filmbiblogo

Filmbib - se film gratis med lånekortet

Nå er den nye, norske strømmetjenesten Filmbib lansert. Filmbib lar deg se norske kort- og dokumentarfilmer gratis der du er.

Logo ebokbib

Ny versjon av ebokbib er lansert!

Nå er ebok-løsningen for biblioteket kommet i ny versjon. Den har fått et nytt design med bedre brukervennlighet. En av nyhetene er at vi nå også tilbyr lydbøker!

fagrefjord.no

Nettutstillinga #fagrefjord

Inderøy bibliotek og Pronomen kommunikasjonsdesign har jobba fram ei plakat- og nettutstilling kalla #fagrefjord. Målet med prosjektet har vore å sette lys på nynorsk som eit levande, moderne litterært språk, gjennom å formidle lokale forfattarar som skriv på nynorsk.
Den første boka min

"Den første boka mi" til alle kommunens ettåringer

I forbindelse med prosjektet «Nord-Trøndelag leser» får alle ettåringer i Inderøy «Den første boka mi», en bok med barnesanger, vers og små eventyr. Boksjekk deles ut på ettårskontrollen på helsestasjonen og kan byttes i «Den første boka mi» på biblioteket.

En voksen som leser for barn

Lørdagsåpent bibliotek

Velkommen til lørdagsåpent bibliotek! Fra og med nyttår holder biblioteket åpent lørdager kl. 10.00 - 14.00.