A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

Her ligger informasjon om bibliotektjenesten i Inderøy. Inderøy bibliotek er et kombinasjonsbibliotek, beliggende i AKSET kultur og skolesamfunn.

lunsjbokprat

Lunsjbokprat

Neste  lunsjbokprat blir fredag 25. august kl. 11.30 med bokprat og tips til nye bøker å lese.

Ta med matpakke og bli med på et uformelt treff omkring bøker og leseglede.

tankespinn

Lesestund med Kari Stai laurdag 2. september kl. 13.00

Kari Stai kjem i august/september med ei ny bok som heiter "Tankespinn". Kari lanserer boka si i biblioteket (blackbox i AKSET) laurdag 2. september.

 

Heksagon

Barneforestillingen "Heksagon og Elvis" lørdag 9. september kl. 14.00

Vi avslutter sommerens leseaksjon med en musikalsk forviklingskomedie basert på leseløveboka ”Heksagon”, i blackbox i AKSET lørdag 9. september kl. 14.00.

sommerles

Bli med på Sommerles!

Sommerles er en digital lesekampanje for 1.-7. klasse som varer fra 1. juni til 31. august. Sommerles er en lesekampanje laget for å motivere barn til å lese av egen lyst. Det skal være gøy å være med på Sommerles!

Sofa i lokalsamlinga

Lokalhistoriske treff - i regi av Slektsnemda, Inderøy museums- og historielag

Slektsnemda inviterer til nye lokalhistoriske treff annenhver tirsdag kl. 17-19 (oddetallsuker) utover vinteren/våren.  Vi møtes i den nye lokalhistoriske avdelinga i biblioteket. Alle interesserte er velkommen!

Nynorsk lesering

Inderøy mållag og Inderøy bibliotek samarbeider om en nynorsk lesering! Vil du bli med og oppdage moderne og klassisk kvalitetslitteratur på nynorsk? Fyrste møte i haust blir måndag 11. september kl. 18.00, i biblioteket.

leksehjelp

Leksehjelp i biblioteket

Inderøy Røde Kors Omsorg tilbyr leksehjelp hver tirsdag.

Filmbiblogo

Filmbib - se film gratis med lånekortet

Nå er den nye, norske strømmetjenesten Filmbib lansert. Filmbib lar deg se norske kort- og dokumentarfilmer gratis der du er.

Logo ebokbib

Ny versjon av ebokbib er lansert!

Nå er ebok-løsningen for biblioteket kommet i ny versjon. Den har fått et nytt design med bedre brukervennlighet. En av nyhetene er at vi nå også tilbyr lydbøker!

Full Logo Inderøy bibliotek

Biblioteket i ny minihall

Biblioteket er flyttet over til ny minihall! Vi anbefaler inngang via nest øverste dør på langsida av den nye ungdomsskolen. Følg merking.