A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

Her ligger informasjon om bibliotektjenesten i Inderøy. Inderøy bibliotek er et kombinasjonsbibliotek, beliggende i AKSET kultur og skolesamfunn.

Cecilie Enger

Lunsjbokprat med Cecilie Enger

Fredag 21. april kl. 11.30 kommer forfatter Cecilie Enger på besøk! Hun er blitt en folkekjær forfatter gjennom bøkene Himmelstormeren, Kammerpiken og Mors gaver.

lunsjbokprat

Lunsjbokprat

Neste lunsjbokprat blir fredag 24. mars kl. 11.30 med bokprat og tips til nye bøker å lese.

Ta med matpakke og bli med på et uformelt treff omkring bøker og leseglede.

Sofa i lokalsamlinga

Lokalhistoriske treff - i regi av Slektsnemda, Inderøy museums- og historielag

Slektsnemda inviterer til nye lokalhistoriske treff annenhver tirsdag kl. 17-19 (oddetallsuker) utover vinteren/våren.  Vi møtes i den nye lokalhistoriske avdelinga i biblioteket. Alle interesserte er velkommen!

Nnorske lesering

Nynorsk lesering

Inderøy mållag og Inderøy bibliotek samarbeider om en nynorsk lesering! Vil du bli med og oppdage moderne og klassisk kvalitetslitteratur på nynorsk? Vi har starta opp, men det er ikkje for seint i hive seg med.

Inderøy bibliotek

Biblioteket har tatt inngangen til AKSET i bruk

Nå er endelig permanent inngang til AKSET og biblioteket tatt i bruk! Ved den nye hovedinngangen er også bibliotekets innleveringskasse satt opp.

sommerles

Kult med Sommerles!

Sommerles er en digital lesekampanje for 1.-7. klasse som varer fra 1. juni til 31. august. Sommerles er en lesekampanje laget for å motivere barn til å lese av egen lyst. Det skal være gøy å være med på Sommerles!

leksehjelp

Leksehjelp i biblioteket

Inderøy Røde Kors Omsorg tilbyr leksehjelp hver tirsdag.

Full Logo Inderøy bibliotek

Biblioteket åpner igjen!

Lørdag 2. april åpner biblioteket igjen dørene, i fine, renoverte lokaler. Kl. 10.00 ønsker vi velkommen med kaffe og kake.

 

Flyttinga

Biblioteket flytter tilbake!

Etter et midlertidig opphold i minihallen flytter biblioteket snart tilbake. Det betyr at biblioteket stenger i perioden 22. februar – 1. april (inkl. vinterferie/påske).
Logo ebokbib

Ny versjon av ebokbib er lansert!

Nå er ebok-løsningen for biblioteket kommet i ny versjon. Den har fått et nytt design med bedre brukervennlighet. En av nyhetene er at vi nå også tilbyr lydbøker!