A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

Her ligger informasjon om bibliotektjenesten i Inderøy. Inderøy bibliotek er et kombinasjonsbibliotek, beliggende i AKSET kultur og skolesamfunn.

Lokalsamlinga

Temamøte om søk i Digitalarkivet - i regi av Slektsnemda, Inderøy museums- og historielag

Tirsdag 5. februar kl. 17.00 holder slektsnemda et temamøte om søk i den nye internettportalen til Digitalarkivet. I klasserom ved siden av biblioteket. Arild Køhl vil veileder oss. Ta gjerne med egen PC/nettbrett og skrivesaker.

Nynoesk leserinh

Nynorsk lesering

Nynorsk Lesering les i veg, måndag 18. februar kl. 18.00 les vi  "Kongen" av Kristofer Uppdal.

Nye og gamle deltakarar er varmt velkomne, i Inderøy Bibliotek! Enkel servering.

lunsjbokpratbilde

Lunsjbokprat

Neste lunsjbokprat blir fredag 22. februar kl. 11.30.  Med bokprat og tips til nye bøker å lese. Kaffe og te serveres. velkommen!

 

Barn leser

Biblioteka på Innherad får 200.000 til arrangement i Bokåret 2019

Biblioteka i Levanger, Verdal, Inderøy, Steinkjer og Verran har fått kr 200.000 frå Nasjonalbiblioteket til å lage aktivitet i Bokåret 2019! Biblioteka sende ein søknad i lag, og fekk god utteljing. Prosjektet heiter «Bok til alle tider». 

bokåret

HURRA for Bokåret 2019!

De fem Innherredsbibliotekene feirer Bokåret 2019 – med avspark lørdag 19. januar. Feiringa av at det er 500 år siden den første trykte boka på norsk vil foregå over hele landet – hele året gjennom! På Innherred starter Bokåret 2019 med bursdagsfest på bibliotekene – og du er invitert!

leksehjelp

Leksehjelp i biblioteket

Inderøy Røde Kors Omsorg tilbyr leksehjelp mandager 13.45 - 15.00 og torsdager kl 15.00 - 17.00.

Filmbiblogo

Filmbib - se film gratis med lånekortet

Nå er den nye, norske strømmetjenesten Filmbib lansert. Filmbib lar deg se norske kort- og dokumentarfilmer gratis der du er.

Logo ebokbib

Ny versjon av ebokbib er lansert!

Nå er ebok-løsningen for biblioteket kommet i ny versjon. Den har fått et nytt design med bedre brukervennlighet. En av nyhetene er at vi nå også tilbyr lydbøker!

fagrefjord.no

Nettutstillinga #fagrefjord

Inderøy bibliotek og Pronomen kommunikasjonsdesign har jobba fram ei plakat- og nettutstilling kalla #fagrefjord. Målet med prosjektet har vore å sette lys på nynorsk som eit levande, moderne litterært språk, gjennom å formidle lokale forfattarar som skriv på nynorsk.
Den første boka min

"Den første boka mi" til alle kommunens ettåringer

I forbindelse med prosjektet «Nord-Trøndelag leser» får alle ettåringer i Inderøy «Den første boka mi», en bok med barnesanger, vers og små eventyr. Boksjekk deles ut på ettårskontrollen på helsestasjonen og kan byttes i «Den første boka mi» på biblioteket.