A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

Her ligger informasjon om bibliotektjenesten i Inderøy. Inderøy bibliotek er et kombinasjonsbibliotek, beliggende i AKSET kultur og skolesamfunn.

kari

Barnebokpris til Kari Stai!

Vi gratulerer Kari med pris og ønsker alle velkommen til boklansering hos oss lørdag 7. 09 kl.13.00!

lunsjbokpratbilde

Lunsjbokprat

Neste lunsjbokprat blir fredag 27. september kl. 11.30.  Med bokprat og tips til nye bøker å lese. Kaffe og te serveres. velkommen!

 

Bokarven

BOKARVEN etter Lorns og Mary

Bokåret går sin gang! Torsdag 26. september kl. 19.00 trekker vi fram forfatterskapene til de to avdøde inderøyforfattere Lorns Fossum og Mary Hegge. Vi får bidrag fra Per Egil Hegge og Ragnhild og Eiliv Lyngstad, samt kunstneriske innslag ved Tor Wibe. Servering og gratis inngang. Velkommen!

Slottemo

NTE - krafta som formet Nord-Trøndelag

Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk feirer 100 år som kraftsenter i fylket. Professor Hilde Gunn Slottemo ved Nord universitet har skrevet jubileumsboka "Samfunnsbyggeren - Ei fortelling om krafta som formet Nord-Trøndelag". Møt forfatteren i samtale med Ynge Kvistad, i biblioteket mandag 7. oktober kl. 18.00.

litterær lunsj

Litterært pusterom

Liker du å lytte til eller prate om gode tekster med andre? Vi samles om korte tekster og dikt som leses høyt og med pauser til samtale underveis. 

Bli med på drop-in lesefellesskap fredagene 13. september, 11. oktober og 8. november, kl. 11.30 - 13.30. 

Ny biblioteksjef!

"Jeg heter Ane Vestby Øiesvold og er den nye biblioteksjefen. Jeg har en variert bakgrunn som bibliotekar (OsloMet) og idéhistoriker fra Universitet i Oslo.I tillegg har jeg vært frivillig i Røde Kors hvor jeg har jobbet med barn og unge, samt Amnesty International Norge. Jeg takker Torunn Næss for en fantastisk innsats og gleder meg veldig til å utvikle biblioteket i en spennende kulturkommune som Inderøy!"

Nynoesk leserinh

Nynorsk lesering

Nynorsk Lesering tek pause til september! Nye og gamle deltakarar er varmt velkomne til ny sesong måndag 16. september, i Inderøy bibliotek! Enkel servering.

Bokåret

Stort høstprogram for bibliotekene på Innherred

Det blir humor. Det blir alvor. Sverdslag og lokale dypdykk. Bokåret 2019 bidrar til at det blir ekstra mye som skjer på biblioteka i høst.

Bokårshøsten i Innherredsbiblioteka begynner å ta form, og du har mye å glede deg til. Både i egen kommune og i nabokommunene.

ommerles

Sommerles er i gang!

Den spennende digitale lesekampanjen Sommerles.no er i gang! Alle barn fra 1.-7. klasse kan være med. Leseaksjonen varer fra 1. juni til 31. august og avsluttes med en forestilling. Bli med på Norges kuleste lesekampanje!

ibl

Inderøy bibliotek bytter telefonnummer til 74600819, men i overgangen kan 74124220 fortsatt brukes.

Inderøy bibliotek har fra og med i dag fått nytt telefonnummer: 74600819