A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

Her ligger informasjon om bibliotektjenesten i Inderøy. Inderøy bibliotek er et kombinasjonsbibliotek, beliggende i AKSET kultur og skolesamfunn.

Bøker

Bibliotekarenes lesetips!

Trenger du noen gode lesetips i disse Corona-tider? Vi har satt sammen en liste med bøker for både store og små fra Bokhylla.no. Fritt tilgjengelig for alle i Norge. Her finner du både klassikere, krim og barnebøker. God lesning alle sammen!

Stengt bibliotek i perioden 13. mars til 29. mars

I tråd med kommunens nye tiltak rundt Corona stenger dessverre biblioteket fra 13. mars til 29. mars. Følg med på bibliotekets hjemmesider og facebook for løpende informasjon og oppdateringer. Som et forebyggende tiltak mot smittespredning, ber vi alle våre lånere om å ikke levere bøker til biblioteket og beholde lån. Alle purringer stoppes til biblioteket åpner igjen. Ved behov, send mail til bibliotek@inderoy.kommune.no. Bruk gjerne våre digitale tjenester som FilmBib og EBokBib. Vi gleder oss til å se dere igjen! 

Alle arrangement avlyses på biblioteket

Grunnet kommunens nye retningslinjer rundt Corona avlyses dessverre alle arrangement på biblioteket inntil videre. Vi informerer fortløpende og kommer sterkere tilbake senere. 

Litterært pusterom 2020

Nye litterære pusterom!

Nytt år og endelig klart for flere litterære pusterom utover! trenger du en pause i hverdagen hvor du kan lytte til eller snakke om gode historier og tekster? Kom på verdens koseligste drop-in lesefellesskap på biblioteket hvor vi fordyper oss i kortere tekster. Vell møtt!

NB: Ny tidspunkter. nå både på dagtid og kveldstid!

lunsjbokpratbilde

Lunsjbokprat

Bli med på lunsjbokprat, med bokprat og tips til nye bøker å lese. Kaffe og te serveres. Velkommen!

 

Nynoesk leserinh

Nynorsk lesering

Nye og gamle deltakarar er varmt velkomne til Nynorsk lesering i Inderøy bibliotek! Bli med og oppdag moderne og klassisk kvalitetslitteratur på nynorsk.

20191216_105306

Åpningstider i julen!

Nå er det snart jul og det blir dermed litt reduserte åpningstider. Siste åpningsdag før jul er 21. desember og i romjula har vi åpent Lørdag 28.12 fra kl.10-14 og mandag 30.12 kl. 10-14. 

Vi ønsker alle en riktig god jul og en god tid fremover!

litterart-pusterom-indeory-skjermplakat-liggende 222

Nytt litterært pusterom i desember!

Vi har gleden av å innvitere til et nytt litterært pusterom Torsdag 05. desember kl.18.00! Det blir koselig juleservering, god lesestund og et pusterom i den travle hverdagen. Vell møtt! 

NB.: Starter kl.18.00!

litterær lunsj

Litterært pusterom

Liker du å lytte til eller prate om gode tekster med andre? Vi samles om korte tekster og dikt som leses høyt og med pauser til samtale underveis. 

Bli med på drop-in lesefellesskap fredagene 13. september, 11. oktober og 8. november, kl. 11.30 - 13.30. 

Lokalsamlinga

Lokalhistoriske treff i biblioteket - i regi av slektsnemda, Inderøy museums- og historielag

Slektsnemda kjører lokalhistoriske treff på tirsdager i partalluker, kl. 17 - 19, i bibliotekets lokalhistoriske rom. Her kan du møte opp og få hjelp til å finne ut om slekt, gårder/buplasser mv.