A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
sommerles

Sommerens digitale lesekampanje startet 1. juni

Bli med på Sommerles!

Inderøy bibliotek er med på den digitale lesekampanjen Sommerles. Sammen med barn fra over 300 andre kommuner kan alle barn i 1.-7. klasse i Inderøy være med på Norges kuleste lesekampanje! Målet med kampanjen er å motivere barna til å lese i ferien, slik at de får mange gode leseropplevelser i løpet av sommeren. Som en ekstra bonus holdes barnas leseferdigheter ved like.

Hva er Sommerles?

- Sommerles er en digital lesekampanje på nettsiden sommerles.no. Barna lager seg en profil, registrerer alt de leser i kampanjeperioden og får XP (poeng) for hver leste side.

-  Sommerles  varer fra 1. juni til 31. august.

- Barna får tilgang til en spesialskrevet spennende fortelling skrevet av forfatter Mari Moen Holsve og kan løse oppgaver knyttet til denne.

- I tillegg til poeng kan barna også gjøre seg fortjent til digitale troféer - og selvfølgelig har vi kule premier som kan hentes på biblioteket!

- Har man ikke nettilgang kan man likevel delta med et vanlig lesepass. Da er det bare å stikke innom biblioteket for å få hjelp med det.

Alle deltagere ønskes velkommen til avslutningsforestilling med "Heksagon og Elvis" i AKSET lørdag 9.september kl.14.00!

Nettsiden: http://sommerles.no/video

Tips en venn Skriv ut

Skjema