fugl temp

Inderøy best på Matfestivalen

Smaken av Inderøy er på ny kåret til beste stand under Trøndersk Matfestival - for andre år på rad.

Juryen fremhevet at det var et gjennomtenkt og smakfullt design i sin begrunnelse for å gi prisen til Inderøy. Helhetsinntrykk og design, renhet og ryddighet, presentasjon av produktet og kommunikasjon med publikum er de viktigste kriteriene juryen vurderer når beste stand skal kåres under Trøndersk Matfestival. I tillegg til Smaken av Inderøy var det Matelskeren Ulf Aas - også fra Inderøy - og Sæter Gård fra Levanger som utgjorde finalelaget under kåringen.

Trøndersk Matfestival er Norges største lokalmatfestival og ble arrangert i Trondheim fra 2. - 4. august 2012. Lokale matprodusenter fra Trøndelag, Møre og Romsdal, Hedmark og Jämtland deltok under årets festival, og fristet med kortreist mat tuftet på kunnskap og gode råvarer. Daglig leder Aslaug Rustad i Oi! Trøndersk Mat og Drikke AS kunne fortelle at det var 86 bedrifter representert under Trøndersk Matfestival 2012.

Trøndersk Matfestival hadde mange besøkende også i år - arrangørene snakker om tall opp mot 100.000 i løpet av de tre dagene. Størst pågang fra publikum var det åpningsdagen torsdag og lørdag, med en litt roligere dag fredag.
Samarbeid om beste stand.

Samarbeider: Ida Stuberg, ordfører i Inderøy (bak f.v.), Anton Næss fra Inderøy slakteri, Rebecca Hembre Storli fra Inderøykarve, Lars Høvren fra Gangstad Gårdsysteri, Maren Snerting fra Øynaparken, Thea Marie Kvam fra Inderøy Gårdsbryggeri, Anne Haga ved Innherred Reiseliv, Ragnhild Haugum fra Inderøykarve (foran f.v.), Astrid Aasen fra Gangstad Gårdsysteri, og kokkene ved Brød & Cirkus Martin Bølvik og Lars Knutsen, var alle en del av Inderøy-boden som vant beste stand under Trøndersk matfestival for andre år på rad. Foto: Lorns Bjerkan

Tips en venn Tips en venn Skriv ut