A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
pagelogo
 
Prisvinnerne Inderøy Gårdsbryggeri ved Steinar og Per Morten Kvam i midten. Åshild Vang (leder Inderøy Næringsforening) til venstre og ordfører Ole Tronstad til høyre. Foto: Gunnar Winther

Inderøy Gårdsbryggeri fikk etablererprisen

Prisvinnerne Inderøy Gårdsbryggeri ved Steinar og Per Morten Kvam i midten. Åshild Vang (leder Inderøy Næringsforening) til venstre og ordfører Ole Tronstad til høyre. Foto: Gunnar WintherInderøy Gårdsbryggeri er tildelt etablererprisen 2011 for Inderøy kommune.

Det var ordfører og juryleder Ole Tronstad som overrakte prisen til de glade vinnerne Steinar og Per Morten Kvam under årsmøtet til Inderøy Næringsforening i Øyna Parken.

Juryen for etablererprisen hadde flere gode kandidater å velge mellom da de skulle finne en verdig vinner til årets etablererpris. Juryen mente imidlertid at det var flere forhold som talte for at Inderøy Gårdsbryggeri var den beste kandidaten i 2011.

Årets vinner ble etablert i 2007, og de første produktene fra prisvinneren var i salg i mars 2008. Inderøy Gårdsbryggeri kan derfor fortsatt betraktes som relativt nyetablert, og bedriften passer derfor godt inn i forhold til et av hovedkriteriene for etablererprisen.

I tillegg har juryen lagt spesielt vekt på at:

  • Årets vinner har tatt tak i en gammel tradisjon.
  • Bedriften er godt kjent også utenfor Inderøy.
  • Årets vinner er utadvendt og tilbyr kurs innenfor sitt fag.
  • Vinneren av etablererprisen 2011 har på en ypperlig måte komplettert Inderøy som mat- og opplevelseskommune med et produkt som også lesker tørste ganer.

Prisen består av en pengegave på kr 5000 og i tillegg et diplom/kunstverk som i år er laget av Inderøykunstneren Morten Gjul.

Juryen for etablererprisen 2011 har i år bestått av: Terje Dyrstad (representant for fjorårets vinner),Klaas Jan Jonkman (Inderøy Næringsforening) og ordfører Ole Tronstad.

Skjema