www.inderoy.kommune.no

Vellykket skoleåpning

Masse folk, kake, undervisning og god stemning preget åpningsdagen. Elevene var i strålende humør og bidro med elevinnslag. Det lød en fanfare da ordfører Ole Tronstad klippet snora og erklærte nye Sandvollan skole for åpnet. Etter åpningssermonien fikk gjester og elever kake. Den flotte og velsmakende kaken var bakt av May-Lise Nikolaisen. I storsalen på samfunnshuset hadde FAU kaffè. Her satt det folk hele dagen. Det ble mimret om gamledager og nyskolen ble diskutert. En stor takk til FAU som stod for den delen av arrangementet. Allerede klokken 6 om morgenen kom de første med kaffebrød, de siste som ryddet salen forlot skolen klokken 7 på kvelden. I tillegg spanderte FAU frukt på elevene. Frukta ble skåret opp og presentert på et fat.

Vi kan trygt si at dagen ble en suksess. Det var knyttet en viss spenning til dagen. 5 timer forskjøvet skolestart, masse folk sammen med oss når vi skulle undervise og mange småting som skulle klaffe. Da de siste forberedelsene ble gjort skinte sola gjennom skylaget. Vi tok det som et godt tegn. Flotte og positive gjester gjorde dagen til en uforglemmelig opplevelse.

For oss som jobber på skolen var det godt å få alle de gode tilbakemeldingene på jobben som er gjort. I tillegg fikk vi konstruktive tilbakemeldinger på mulige utbedringer. De skal vi ta tak i.

Igjen takk til alle dere som delte denne dagen med oss.

Thomas Herstad
Rektor/enhetsleder
 
Bilder fra åpningsdagen. (wmv-fil på 30 mb)
 
Klikk på bildene under for større format:
CIMG5532
rektor taler
barnestøvler
barnekor
CIMG5596
rektor og barn
Tweet this!