A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

Ny avtale på VVA- og VVS forbruksmateriell med Ahlsell Norge

VVA- og VVS forbruksmateriell – ny avtale inngått med Ahlsell Norge, og gjelder fra 21.01.2020 – 20.01.2022, med mulighet for forlengelse på 1+1 år.

Avtalen gjelder for alle kommuner i innkjøpssamarbeidet Levanger, Verdal, Steinkjer, Inderøy og Snåsa.

For kommunene Steinkjer, Snåsa og Inderøy skal det foreløpig handles via Ahlsell sin nettbutikk www.ahlsell.no, der man får tilsendt brukernavn og passord ved henvendelse.

Prisene vil være riktig når du er innlogget som en av kommunene.

For kommunene Levanger og Verdal skal det handles via Visma ehandel ekstern nettbutikk.

Ny avtale på hobbyartikler og formingsmateriell og leker med Lek og Lær AS

Hobbyartikler og formingsmateriell, leker og lekeapparat – ny avtale er inngått med Lekolar AS og gjelder fra 01.01.2020 – 31.12.2021, med mulighet for forlengelse på 1+1 år.

Avtalen gjelder for alle kommuner i innkjøpssamarbeidet Levanger, Verdal, Steinkjer, Snåsa og Inderøy.

For kommunene Steinkjer, Snåsa og Inderøy skal det foreløpig handles via Lekolar’s nettbutikk www.lekolar.no, der må man første gang registrere seg som nettkunde under «registrer meg»

Prisene vil være riktig når man er innlogget som en av kommunene.

For kommunene Levanger og Verdal skal det handles via Visma ehandel.  Her vil avtalevarene være merket.

Ny avtale på medisinske forbruksvarer med Maske

Medisinsk forbruksmateriell ny avtale fra 1.9.2019 – 31.08.2021 med mulighet for forlengelse på 1+1 år.

Avtalen har fokus på standardisering av produkter, og omfatter hansker, desinfeksjon, sårbehandling, skadebehandling, kateter, urinposer, uridom, sprøyter, kanyler, labratorieutstyr, respirasjon, tester til elektromedisinsk utstyr, inkontinensprodukter, engangstekstil, smittevern, ernæring og diverse utstyr og produkter.

Oppstartsmøter arrangeres i Levanger Rådhus og Steinkjer Rådhus torsdag 12.9. 

KURS - INNFØRING I OFFENTLIGE ANSKAFFELSER

Innherred Innkjøp arrangerer kurs i innføring i offentlige anskaffelser for alle ansatte i Snåsa, Verran, Steinkjer, Inderøy, Verdal og Levanger kommune, som i liten eller større grad har innkjøp inn i sitt virkeområde.

Sted: Akset kulturhus, Inderøy            Når: Tirsdag 17.09. kl 0900-1500

Kursholder er Robert Myhre.

Myhre er tidligere sekretariatsleder i KOFA (Klagenemnda for offentlige anskaffelser), og har vært seniorrådgiver i Nærings- og handelsdepartementet under utarbeidelse av forskrift om offentlige anskaffelser i 2001. De er spesialisert på kontrakter, offentlige anskaffelser og offentlige myndigheter. https://www.mcadvokat.no/

Påmelding: send mail til innherredinnkjop@inderoy.kommune.no med navn og epost til alle du melder på innen 01.09. De som er påmeldt får en invitasjon i sin outlook som de må godkjenne.

Ny avtale med Elkjøp

Innherred innkjøp har på vegne av kommunene Snåsa, Steinkjer, Verran, Inderøy, Levanger og Verdal inngått ny rammeavtale på brunevarer, hvitevarer og småelektronikk.  Avtalen gjelder fra 8.5.19 – 7.5.21 og er inngått med ELKJØP.