A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

Lørdag 11. januar kl 12

Invitasjon til felles befaringsdag

Lørdag 11. januar kl 12 inviterer vi til felles befaring på oppvekstsentertomta ved Jætåsen. Rektor og prosjektleder stiller for å vise fram tomta og svare på eventuelle spørsmål. Vi satser på å få til bål, så ta med pølse, grillpinne og sitteunderlag. Fint vær er bestilt, med usikker leveringstid.

Snøtrær.jpg

Lørdag 11. januar kl 12 blir det fellesbefaring på tomta. Ta med unger, besteforeldre, akebrett, ski, pølser, sitteunderlag, spade?, godt humør, og bli med på tomta for det nye oppvekstsenteret.

Denne dagen bruker vi for å bli kjent med tomta for at dere kan komme med innspill til prosjektet. Ta bilder av aktiviteten, leken, skriv ned noen ord og send det inn. Ser du for deg et lekeapparat i furuene til venstre, elle ren hytte inne i skogen, sklie ned fra bergnabben, eller zip-line mellom to hauger. Send det inn! Kanskje kan dere gjøre en av medvirkningsoppgavene til Norconsult?

Det er begrenset med plass til parkering helt oppe ved tomta, og ellers lite plass i boligfeltet, så vi parkerer ved Utøy skole (Utøyvegen 730), og går gangvegen gjennom Jætåsen boligfelt og inn på tomta. Det er under 400 meter å gå.

Kart tomt.png

Tips en venn  Skriv ut