A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
pagelogo
 
Flyfoto Stramuen

Kontorlokaler til leie

Perfekt plassert midt i Straumen - romslige og lyse kontorlokaler

Inderøy Næringshage har to etasjer ledig nå. Her er raust med plass, store fellesarealer og mulighet for å tilpasse lokalene etter ditt behov. Lokalene ligger i 2. etasje av bygget. I tillegg er det tilgang til å leie nyoppussede kurslokaler i 3. etasje.

 

Innenfor en radius på ca. 100 meter ligger matbutikk, bakeri, kafé, apotek, slakteriutsalg, gavebutikker, frisør, vinmonopol, restaurant, landhandleri, Nille, med mer. I Straumen ligger også Inderøy kommune, videregående skole, barne- og ungdomsskole, barnehage, treningsstudio, bensinstasjon, flere overnattingssteder, flere spisesteder, næringshager og mye mer. Kort vei til turløyper, fiske, brygger og gallerier. 

 

Lokalene har godt med lys og er per i dag hvitmalte. Det er større fellesrom med godt utstyrt kjøkken i tillegg til to minikjøkken. Lokalene har totalt 5 toaletter, dusj, vaskemaskin og garderobe. Det er heis til 2. etasje og HC-tilpasset toalett. God ventilasjon og flott utsikt over Trondheimsfjorden og Borgenfjorden gjør dette til et hyggelig sted å være. Det er rikelig med parkering rundt bygget forbeholdt leietakerne.

 

Straumen ligger 5 min fra E6, 20 minutter fra Steinkjer, 18 min fra Verdal, 28 min fra Levanger, 1 time fra Værnes lufthavn og 1,5 timer fra Trondheim. Det går tog til Røra i Inderøy (togstasjonen er 6 min fra Straumen).

 

Lokalene er ledig omgående og kan leies ut enkeltvis, delvis eller alt på en gang. Vi finner løsninger du blir fornøyd med. Ta kontakt for mer informasjon eller visning.

 

Fakta:

Totalt areal på 2. etg.: Ca. 500 kvm

Ledig omgående

Rikelig med parkering

Heis til 2. etg.

Inngang i 1. etg.

 

Kontakt:

Inderøy kommune ved Trygve Wannebo

trygve.wannebo@inderoy.kommune.no / 95 21 66 33

 

På vår YouTube-kanal kan du se video av lokalene

Finnannonsen kan du se her

 

stort møterom[1]
møterom[1]
møterom 4[1]
møterom 3[1]
møterom 2 etg
kjøkken
kjøkken 2 2
kjøkken 2 1
toalett 1
kontor 2
kontor 3
kontor 4
kontor 7
Flyfoto bankbygget

Skjema