Snik og snok_50x33

Kortreist Dansefestival på Inderøy 25. - 28. juni 2012.

 

Velkommen til spenstige og vakre danseriske øyeblikk, servert på overraskende steder i vakre omgivelser

 

Etter eventyrlige festivaldager i 2011 presenterer vi i 2012 fem profesjonelle danseforestillinger for barn og unge. Forestillingene passer som en felles kulturopplevelse for hele storfamilien eller som inspirasjon for deg som fasineres av dansekunst. Dere kan velge av alt fra den supervisuelle forestillingen ”Snik og snok på månen” til den mer abstrakte ”Stjerne.* - en lydinstallasjon for to dansere”.

Festivalen topper seg med utdrag fra «Position of elsewhere» hvor vi får se en duett med Kenneth Bruun Carlson fra Inderøy og Patricia Vasques, dansekollegaer fra Cullbergbaletten.

Kortreist dansefestival samarbeider tett med Inderøysommer - kurs i kulturfag for barn og unge og Midtnordisk kunstfestival.

I løpet av festivalen vil det også foregå sosiale dansearrangement og dansetrening for ulike målgrupper på ulike arena. Velkommen til å dele danseopplevelse og til å gjøre egne dansesprell! Programmet byr på ulike typer scenekunst som tar utgangspunkt i et fysisk uttrykk. De fleste forestillinger vi viser har tilknytting til Trøndersk dansemiljø. Kontakt: Live Strugstad: live@dansinordtrondelag.no

For mer informasjon om oss og oppdatert festivalinformasjon: www.dansinordtrondelag.no

Kjøp festivalpass og se alle forestillingene for kun 300 kr! (barn/voksen)

Mandag 25. Juni: Langhuset på Øynaparken Kl 1600 Teater Fot: «Mamma danser» Installasjon og improvisert dansekonsert for de aller minste. Pris: Voksne 150 kr, barn/honnør: 80 kr

Skjema