A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
sol

Åpningstider i sommer

I perioden 18. juni - 26. august har biblioteket redusert åpningstid: mandager: Kl. 09.00 – 14.00, tirsdager: Kl. 14.00 – 19.00, onsdager: Kl. 09.00 – 14.00.
Stengt torsdag, fredag og lørdag.
Sommerles18

Sommerles - årets store digitale lesekampanje for barn fra 1. - 7. klasse

Sommerles, årets store digitale lesekampanje for barn fra 1. – 7. klasse, starter 1. juni! Målet er å motivere barna til å lese så mye de bare orker i løpet av en lang sommerferie. Å lese er gøy!

Julekonsert 03

Julekonsert 3. desember

Vi inviterer alle interesserte til en variert og fargerik juleforestilling, der publikum gjennom et muntert og stemningsfylt program får oppleve juleforberedelser og julefeiring, en blanding av kjente julesanger og juleleker, små julehistorier og juletablå, som skaper julemoro, julestemning og juleglede.

Mosvik basseng

Svømmebasseng og idrettshall i Mosvik

Svømmebassenget har nå åpnet for en ny vintersesong og vil være åpent til medio april 2018.

 

 

Kulturtilskudd i Trøndelag fylkeskommune

Nye tilskuddsordninger og retningslinjer for kulturtilskudd er vedtatt i Fellesnemnda for Trøndelag fylkeskommune.

Tilskudd til større arrangement/festivaler i Inderøy kommune

På grunnlag av søknader legger rådmannen fram et forslag til tilskudd til større arrangement/festivaler i forbindelse med kommunebudsjett for 2018. Endelig budsjett vedtas av kommunestyret i desember.

Kulturstipend for ungdom

Inderøy kommunes kulturstipend for ungdom skal tildeles ungdom som har markert seg med spesielle ferdigheter eller fordypning på et område innenfor det utvidede kulturbegrepet. Stipendet skal stimulere til videre innsats og utvikling på dette området.

Musikk-vitamin 2017

Musikk-vitamin 2017

Musikk-vitamin 2017, trinn 1. Et tverrfaglig og tverrsektorielt prosjekt i Inderøy kommune støttet av Nord-Trøndelag fylkeskommune.

Lokalsamlinga

Lokalhistoriske treff i biblioteket - i regi av Slektsnemda, Inderøy museums- og historielag

Slektsnemda tar nå pause mht de lokalhistoriske treffene. Forhåpentligvis blir det nye treff til høsten. Mer informasjon kommer da.