error_outline
17. september kl. 10:10

Koronavirus - informasjon og vaksinering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
Kulturprisen 2021

Kulturprisen 2021

Kirkemusikerne i Inderøy, Siv Anette Lorentzen, Silje Vang Pedersen og Bjørn Bratsberg, er tildelt Inderøy kommunes kulturpris 2021. Prisen ble det ut under åpninga av visefestivalen Gullkåinn på AKSET, med diplom laget av Kari Stai, blomster og begrunnelse. 

Inderøy kommunes kulturpris er en æresbevisning som gis for spesielle ferdigheter innenfor det utvidede kulturbegrep eller for særskilt og fremragende innsats for kulturlivet i Inderøy.

Prisen består av et pengebeløp på 15 000 kr, og kan tildeles en eller flere personer, en gruppe eller en organisasjon i Inderøy kommune. Kulturprisen deles  ut hvert år.

Kulturminneprisen 2021

Kulturminneprisen 2021

Sigrid Haavik og Liv Skogset Værdal er tildelt Inderøy kommunes kulturminnepris 2021. Prisen ble delt ut i kommunestyremøtet 6. september, med diplom laget av Inger Lillesand, blomster og begrunnelse. 

Kulturminneprisen er en æresbevisning for særskilt og fremragende innsats for arbeid med kulturminner i Inderøy kommune.

Prisen deles ut annet hvert år av Inderøy kommune i samarbeid med SpareBank1 SMN, og består av et pengebeløp på 10 000 kr til hver.

Trygt hjem for en 50-lapp

Trygt hjem for en 50-lapp i Inderøy

Er du mellom 15 og 22 år, kan du komme deg trygt hjem fra sammenkomster ved å benytte deg av ordningen "Trygt hjem for en 50-lapp".

Skyssen bestilles før klokka 22.00 samme kveld som du skal ha skyssen:
Hellan taxi, telefon 98 44 58 11
Mosvik taxi, telefon 45 27 44 60

Sundsand er en møteplass i sommer

Sommer for barn og unge i Inderøy 2021

Gjennom folkehelseprosjektet Ung i lag har ungdom bl.a. uttrykt behov for møtplasser og noe å gjøre sammen. Vi forsøker her å samle informasjon om noen av de mange aktivitetene som planlegges for barn og unge i sommer. Følg med på aktivitetskalender med informasjon om påmelding. Sommerskole Inderøy kommune.

Prosjektkoordinator Signe

Signe klar for sommeraktiviteter!

Signe Kjesbu Ottersland er tilsatt som prosjektkoordinator for Sommerskolen 2021. Hun skal informere, ta i mot påmelding og koordinere mange ulike aktiviteter i løpet av sommeren.

Signe er 20 år og har vokst opp i Inderøy. Hun har sjøl vært aktiv både innen idrett og kulturskole i sin oppvekst, og er i gang med å utdanne seg til lektor i idrettsfag ved NTNU. Nå gleder hun seg til å være aktiv sammen med barn og ungdom i Inderøy i sommer!

Kontaktinfo: Signe.Kjesbu.Ottersland@inderoy.kommune.no   
 

Oppdatert Informasjon om koronaordning for arrangement og aktivitet

- Perioden for ordningen er utvidet til 31. oktober
- Søknadsfristen er forlenget til 15. november

To av utstillerne stod sjøl for åpninga

Gateutstilling åpnet

12. mai åpna fotoelever fra Sund folkehøgskole utstilling i gategalleriet til Nils Aas kuntstverksted, som i sommer er utvida til byggegjerdene på andre sida av Øvergata. Utstillinga er et resultat av en workshop med sommerutstiller Erlend Mikael Sæverud.

20210508_122550 (2)

Markering av 8. mai

Frigjøringsdagen og veterandagen ble markert ved Salberg kirke. Ordfører Ida Stuberg og sokneprest Sofie Øyen holdt taler og la ned krans ved minnestøtten. Røra hornmusikklag bidrog med flott korpsmusikk. 

BUA_Inderøy

BUA Inderøy

MC Fellowship mot Mobbing – her representert ved daglig leder Vegar Elvland er snart ferdig med oppussing av «nye» BUA Inderøy.

Åpning vil skje i nær framtid. BUA Inderøy har også gått til anskaffelse av en god del nytt utstyr som kommer alle til glede.

Velkommen til alle nye og gamle lånere av gratis sport- og fritidsutstyr.

Norges mest attraktive tettsted_

Velkommen til Inderøy!

Vi ønsker alle velkommen til Inderøy med Norges mest attraktive tettsted i 2020!