error_outline
14. januar kl. 16:39

Koronavirus - informasjon og vaksinering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
Kulturprisen 2021

Kulturprisen 2021

Kirkemusikerne i Inderøy, Siv Anette Lorentzen, Silje Vang Pedersen og Bjørn Bratsberg, er tildelt Inderøy kommunes kulturpris 2021. Prisen ble det ut under åpninga av visefestivalen Gullkåinn på AKSET, med diplom laget av Kari Stai, blomster og begrunnelse. 

Inderøy kommunes kulturpris er en æresbevisning som gis for spesielle ferdigheter innenfor det utvidede kulturbegrep eller for særskilt og fremragende innsats for kulturlivet i Inderøy.

Prisen består av et pengebeløp på 15 000 kr, og kan tildeles en eller flere personer, en gruppe eller en organisasjon i Inderøy kommune. Kulturprisen deles  ut hvert år.

Musikerne hos kirkene i Inderøy har gjennom en årrekke satt sitt preg på musikklivet i Inderøy. Ikke mange kommuner kan skilte med tre godt utdannede kantorer i sine kirker. Gjennom god fagkunnskap, dyktige konsertarrangører, dirigenter, komponering og gode samarbeidsevner, utfyller våre kantorer hverandre slik at Inderøy får musikk til alle anledninger.

Kirkemusikerne har jobbet fram et fantastisk musikalsk tilbud for barn og ungdom i Inderøy, som også er godt anerkjent langt utenfor egen kommune, gjennom samarbeid med andre orgelklubber og kor i regionen/landet. Barne- og ungdomskoret Vivace er et viktig, sosialt, trygt og stimulerende miljø som mange har glede av.

Kirkemusikerne er både ildsjeler og bærere av kvalitet gjennom sitt virke som musikalske ressurser.

Skjema