A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
Ingen meg uten deg_3

Ingen meg uten deg

Inderøy kulturskole har denne uka gjennomført forestillingen «Ingen meg uten deg» for fulle hus og stående applaus! Med denne forestillingen feiret vi at kommunen fikk den nasjonale utmerkelsen Årets kulturskolekommune 2018.

logo rød stor_100x149

Frist for å søke om plass eller å si opp plassen

Kulturskolen opererer med to frister pr. år for å søke om plass hos oss. Dette er 1. desember og 1. mai. Samme frister gjelder også for elever som ønsker å si opp plassen sin, søke permisjon, endre disiplin eller søke om flere disipliner. Merk at oppsigelse av plass må skje skriftlig slik det fremgår av vårt reglement.

Ved ledig kapasitet tar vi inn nye elever også utenom hovedopptakene, ta kontakt med oss for mer informasjon.

unge dansere

Velkommen til nytt skoleår i kulturskolen!

LEDIGE PLASSER

 • Danseleik 1-4 år sammen med en voksen
 • Barnedans 4-5 år, få plasser 
 • Musikkleik med minifiolin: 5-6 år, få plasser
 • Diverse dansegrupper fra 7 år
 • Fiolin fra 7 år, få plasser 
 • Kunstgruppa fra 9 år
 • Drama/teater fra 10 år
 • Hiphop 1 fra 10 år, få plasser ledig
 • Hiphop 2 fra 12 år, få plasser
 • Hiphop 3 fra 14 år, flere plasser
 • Klassisk ballett og fra 13 år, flere plasser ledig
 • Ungdomsgruppa, fordypning dans. Må gå på minst en dansedisiplin til

Inderøy kulturskole

 

Kontaktinformasjon:

Rektor Sigrid Bjerkan 74 12 44 60/992 77 510

e-post: sigrid.bjerkan@inderoy.kommune.no

Inspektør Anna Rennemo 74 12 42 33

e-post: anna.rennemo@inderoy.kommune.no
 

Besøksadresse:

AKSET kultur- og skolesamfunn

Vennaliveien 15, 7670 Inderøy

I over 30 år har Inderøy kulturskole bidratt til at svært mange av kommunens barn og unge har fått mulighet til å utfolde seg innen mange av kunstfagene. I tillegg til å gi våre elever en grunnutdanning innenfor de estetiske fagene, har vi stort fokus på at elevene skal oppleve gleden ved mestring og utvikling - alene og sammen med andre. Elevene skal få utvikle seg ut fra sine egne forutsetninger og i sitt eget tempo. I tillegg til vår kjerneundervisning er kulturskolen et ressurssenter innen kunst- og kulturfag i kommunen og regionen. Alle våre lærere er høyt utdannet fra utdanningsinstitusjoner i Norge og i utlandet. Alle faste ansatte har i tillegg til fagutdannelse også pedagogisk utdannelse. Fra høsten 2016 er kulturskolen en del av AKSET kultur- og skolesamfunn. Sammen med Inderøy ungdomsskole, Inderøy videregående skole, Sakshaug barneskole, Inderøy bibliotek og Inderøy kulturhus, samarbeider vi om det 13-årige skoleløpet og en helhetlig oppvekst, fundert på læring, kultur og helse. I 2018 ble Inderøy kommune kåret til Årets Kulturskolekommune!

OSS PÅ JORDA

OSS PÅ JORDA

Onsdag 18.april kl. 1800 ønsker vi velkommen til danseforestilling i AKSET kultur- og skolesamfunn. Våre dyktige elever og lærere gleder seg til å vise frem hva de har arbeidet med dette skoleåret.

Billetter kjøpes hos Inderøy kulturhus. Barn: Gratis, Voksne: kr. 100,-

Bilde Inderøy mottar kulturskolekommunepris 2018

Inderøy er årets kulturskolekommune 2018!

Prisen Årets kulturskolekommune utdeles av Norsk kulturskoleråd. Den tildeles kommuner som gjennom sin kulturskolevirksomhet viser at de prioriterer tilbudet særlig høyt, samtidig som de kan tjene som foregangskommuner overfor andre.

 

Veslefrikk notasjon

Våre kreative elever deltar i nasjonal komponistkonkurranse!

Den siste tida har elevene ved vår skole brukt mye tid til å eksperimentere og forske gjennom å komponere musikk. Dette har resultert i nytt, spennende materiale som nå deltar i konkurransen om å vinne Veslefrikkprisen 2018.

 

(klikk på overskrifta for å lese mer!)