A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

Inderøy kulturskole

 

 

Kontaktinformajson:

Rektor Sigrid Bjerkan 74 12 44 60/992 77 510

e-post: sigrid.bjerkan@inderoy.kommune.no
 

Inspektør Anna Rennemo 74 12 42 33

e-post: anna.rennemo@inderoy.kommune.no
 

Besøksadresse:

AKSET kultur- og skolesamfunn

Vennaliveien 15, 7670 Inderøy

 

I over 30 år har Inderøy kulturskole bidratt til at svært mange av kommunens barn og unge har fått mulighet til å utfolde seg innen mange av kunstfagene. I tillegg til å gi våre elever en grunnutdanning innenfor de estetiske fagene, har vi stort fokus på at elevene skal oppleve gleden ved mestring og utvikling - alene og sammen med andre. Elevene skal få utvikle seg ut fra sine egne forutsetninger og i sitt eget tempo. I tillegg til vår kjerneundervisning er kulturskolen et ressurssenter innen kunst- og kulturfag i kommunen og regionen. Alle våre lærere er høyt utdannet fra utdanningsinstitusjoner i Norge og i utlandet. Alle faste ansatte har i tillegg til fagutdannelse også pedagogisk utdannelse. Fra høsten 2016 er kulturskolen en del av AKSET kultur- og skolesamfunn. Sammen med Inderøy ungdomsskole, Inderøy videregående skole, Sakshaug barneskole, Inderøy bibliotek og Inderøy kulturhus, samarbeider vi om det 13-årige skoleløpet og en helhetlig oppvekst, fundert på læring, kultur og helse.

logo rød stor_100x149

Frist for å søke om plass eller å si opp plassen

Kulturskolen opererer med to frister pr. år for å søke om plass hos oss. Dette er 1. desember og 1. mai. Samme frister gjelder også for elever som ønsker å si opp plassen sin, søke permisjon, endre disiplin eller søke om flere disipliner. Merk at oppsigelse av plass må skje skriftlig slik det fremgår av vårt reglement.

Ved ledig kapasitet tar vi inn nye elever også utenom hovedopptakene, ta kontakt med oss for mer informasjon.

uro-installasjon_1600x1200

God høstferie!

Vi ønsker alle våre elever og deres foresatte en riktig god høstferie! Det er ingen undervisning i uke 41, men vi er i gang igjen i uke 42.

Vi har fortsatt noen ledige plasser på gitar, ukulele, bass og rett i band denne høsten. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!

sol

GOD SOMMER!

Kulturskolen holder feriestengt fra mandag 3.juli til 7.august.

Skulle dere ikke ha fått svar om opptak for neste skoleår, kan det fremdeles være mulighet for å få plass rundt skolestart.

PS! Nye tilbud fra høsten som vil gå over 12 ganger fra september til ut november med forbehold om nok påmeldte.

Ta kontakt, eller søk her: https://noinderoey.speedadmin.dk/tilmelding#/

  • Danseleik for barn i alderen 1-ca 4 år sammen med nær voksen
  • Musikk-leik for barn i alderen 3-6 år sammen med nær voksen
  • Ukulele-kurs for barn i grunnskolealder sammen med nær voksen
  • Gitarkurs for voksne
70-TALLSKONSERT

Velkommen til konsert!

Finn frem slengbuksene! Bli med og opplev noen av høydepunktene innen populærmusikken fra 70-tallet! Kulturskolens eldste elever har i vinter arbeidet hardt og forberedt seg godt, og vi er stolte av resultatet!

Velkommen til konsert onsdag 15.02 kl. 1730 i Kultursalen på AKSET. 
Billettpris voksne kr. 100,- 
Barn/unge under 20 år GRATIS

traante2017-logo_940x530

Velkommen til samefolkets dag på AKSET

Læhkoeh saemiej åålmeggebijejjine! Til lykke med samefolkets dag!
På mandag feirer hele AKSET kultur- og skolesamfunn 100-årsjubileet for samefolkets dag! Vi er stolte av at vi har satt sammen et program for på en fin og verdig måte hedre den samiske kulturen.
Denne uka har vi hatt besøk av lederen for den sørsamiske forskningsgruppa ved NORD universitet, Asbjørn Kolberg, og naturfotografen Aina Bye har vist flotte bilder fra et reindriftsliv. Elever ved flere av skolene har laget en dansekoreografi til sørsamisk musikk og fremført på en strålende måte!

Nå står 50 samiske flagg klare i alle klasserom, det er samisk mat i Kulturkafeen og mandag morgen kl. 0900 heises 3 samiske flagg ved inngangen. Senere på dagen vil vi få oppleve ord for dagen, samisk musikk blant annet fremført av kulturskolens egne kulturkompiser!

Alle er hjertelig velkommen til AKSET mandag 6.februar kl. 1200!

 

 
drømmestipend bilde

Drømmestipendet 2017

For informasjon, ta kontakt med kulturskolen eller se http://www.drommestipendet.no/vil-du-soke/

Frist er onsdag 08.februar 2017