A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

Kurs og gruppeaktiviteter

 

Faste aktiviteter i Frisklivssentralen

 

Frisk tirsdag: Treningsgruppe i Frisklivssentralens lokaler hver tirsdag kl. 11. Enkle øvelser for styrke, kondisjon og bevegelighet. Passer for alle som ønsker å bli mer aktive, både deg som er uvant med trening og deg som har mer erfaring men som ønsker et puff for å få mer struktur på treninga. Gratis deltakelse, ingen påmelding.

 

Turgruppa: Hver torsdag kl. 10 fra Sentralen, i samarbeid med dagtilbudet på Sentralen. Vi går en rolig tur på ca 1 time, tilpasses vær og føreforhold.

 

Torsdagstrim for alle: Utendørs trening i samarbeid med legetjenesten hver torsdag kl. 14.30-15.30. Oppmøte utenfor legesenteret. Vi varmer opp med en gåtur før enkel kondisjonstrening og øvelser for styrke, bevegelighet og balanse. Gruppa er særlig for deg som er uvant med trening, men passer for alle som ønsker å komme i bedre form! Gratis deltakelse, og du trenger ikke noe utstyr. Ingen trening 13. okt.

 

Morgenyoga: Yoga som passer for alle, hver torsdag kl. 8.30 på Sentralen. Du kan ha med egen matte eller låne her. Samarbeid med Bølgen Yoga, pris kr. 100 pr gang. Ingen påmelding. Ingen yoga 13. okt.

 

 

Kurs og arrangement:

Kurs i mestring av belastning (KiB): For deg som har belastninger knyttet til helse, privatliv eller jobb og vil lære mer om hvordan du kan mestre disse. 10 tirsdager kl. 12.30-15 med oppstart 23.august. Påmelding innen 12 .august. Kursavgift kr 500. Mer informasjon om kurset: Mer informasjon om kurset.

 

Sov Godt-kurs passer for deg med moderate søvnplager. Kurset gir deg tips, råd og teknikker for bedre søvn. 
Høsten 2022: 4 torsdager kl. 18-20 med oppstart 10. november. Påmelding innen 7. nov.  Kursavgift 200 kr. 

 

Kurs i stressmestring og avspenning inneholder informasjon om stress og stressmestring, og utprøving av konkrete avspenningsteknikker. Kurset går over 4 samlinger og har korte praktiske øvinger hjemme. Kursavgift 200 kr.
Høsten 2022: 4 tirsdager kl. 18.30-20 med oppstart 18.oktober. Påmelding innen 11.oktober.

 

Diabetes og kosthold: Kurs i samarbeid med ernæringsfysiolog fra Sykehuset Levanger og Diabetesforbundet. 4 onsdager kl. 18.30 på Akset. Oppstart 21.sept. 

 

Bra Mat for ungdom + foresatte: Sunn og god mat for alle, med fokus på ungdom 13-18 år. Tema er grunnleggende kunnskap om ernæring og maten vi spiser og praktisk matlaging med inspirasjon til å ta de sunne valgene i hverdagen. Vi oppfordrer til at ungdom og foresatte deltar sammen på kurset, men det er ikke et krav. 5 samlinger. 
Høsten 2022: 24.okt., 31.okt., 14.nov., 21.nov., 5.des. Alle dager kl. 16-18. Gratis for ungdom, voksne betaler 500 kr. Påmelding innen 19.okt. 

 

Kurs i Depresjonsmestring (KiD): KiD er basert på kognitiv atferdsteori som er en godt dokumentert metode for å behandle depresjon. Kurset er effektivt ved mild/moderat depresjon. Kurset kan gis alene eller som tillegg til medikamentell behandling, i samråd med fastlege. Kurset har 10 ukentlige samlinger. Kursavgift kr. 500. Mer informasjon om kurset.
For informasjon om neste kurs, ta kontakt eller følg oss på facebook: Frisklivssentralen Inderøy 

 

Tobakksslutt: Frisklivssentralen tilbyr individuell veiledning til deg som ønsker å slutte med røyk eller snus. Dersom du ønsker å delta i røykesluttgruppe har vi mulighet til å henvise til nabokommunene. 

 

Turgrupper og treningsgrupper drevet av frivillige

Frivillige organisasjoner og grupper driver en lang rekke åpne tilbud rundt i kommunen.

Se oversikt over tilbudene her: Ukeplan trening

 

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker mer informasjon om tilbudene våre!

Alle påmeldinger gjøres til telefonnummer 40073320 (ring eller send sms) eller epost maria.aune@inderoy.kommune.no

Følg oss gjerne på facebook for oppdatert informasjon om kurs og temakvelder: Frisklivssentralen Inderøy.

 

 

Trim deg gladere.jpg

Skjema