A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

Kurs og gruppeaktiviteter

 

Faste aktiviteter i Frisklivssentralen

 

Frisk tirsdag: Treningsgruppe i Frisklivssentralens lokaler hver tirsdag kl. 11. Enkle øvelser for styrke, kondisjon og bevegelighet. Passer for alle som ønsker å bli mer aktive, både deg som er uvant med trening og deg som har mer erfaring men som ønsker et puff for å få mer struktur på treninga. Gratis deltakelse, ingen påmelding.

 

Torsdagstrim for alle: Utendørs trening i samarbeid med legetjenesten hver torsdag kl. 14.30-15.30. Oppmøte utenfor legesenteret. Vi varmer opp med en gåtur før enkel kondisjonstrening og øvelser for styrke, bevegelighet og balanse. Gruppa er særlig for deg som er uvant med trening, men passer for alle som ønsker å komme i bedre form! Gratis deltakelse, og du trenger ikke noe utstyr.

 

 

Kurs og arrangement:

 

Kurs i stressmestring og avspenning inneholder informasjon om stress og stressmestring, og utprøving av konkrete avspenningsteknikker. Kurset går over 4 samlinger og har korte praktiske øvinger hjemme. Kursavgift 200 kr.
Våren 2022: 4 torsdager kl. 11-12.30 med oppstart 4. mai. Påmelding innen 29. april.

 

Bra Mat-kurs passer for alle som ønsker inspirasjon, kunnskap og motivasjon til sunn mat i hverdagen. Kurset går over 5 samlinger med fokus på sunne alternativer, varedeklarasjoner, utveksling av erfaringer, oppskrifter og praktisk matlaging. Kursavgift kr 500, dette inkluderer et enkelt måltid hver kursøkt. 
Neste kurs holdes høsten 2022, for informasjon ta kontakt eller følg oss på facebook: Frisklivssentralen Inderøy

 

Sov Godt-kurs passer for deg med moderate søvnplager. Kurset går over fire samlinger og gir deg tips, råd og teknikker for bedre søvn. Kursavgift 200 kr. 
Neste kurs holdes høsten 2022, for informasjon ta kontakt eller følg oss på facebook: Frisklivssentralen Inderøy

 

Kurs i mestring av belastning (KiB): Kurs i mestring av Belastning - KiB, er utarbeidet for personer som har behov for og ønsker å bedre sin evne til å mestre belastninger, knyttet til både arbeidsliv og privatliv.
kurset har 10 ukentlige samlinger. Kursavgift kr. 500. Mer informasjon om kurset.
Neste kurs har oppstart i august 2022, for informasjon ta kontakt eller følg oss på facebook: Frisklivssentralen Inderøy

 

Kurs i Depresjonsmestring (KiD): KiD er basert på kognitiv atferdsteori som er en godt dokumentert metode for å behandle depresjon. Kurset er effektivt ved mild/moderat depresjon. Kurset kan gis alene eller som tillegg til medikamentell behandling, i samråd med fastlege. Kurset har 10 ukentlige samlinger. Kursavgift kr. 500. Mer informasjon om kurset.
For informasjon om neste kurs, ta kontakt eller følg oss på facebook: Frisklivssentralen Inderøy 

 

Tobakksslutt: Frisklivssentralen tilbyr individuell veiledning til deg som ønsker å slutte med røyk eller snus. Dersom du ønsker å delta i røykesluttgruppe har vi mulighet til å henvise til nabokommunene. 

 

Turgrupper og treningsgrupper drevet av frivillige

Frivillige organisasjoner og grupper driver en lang rekke åpne tilbud rundt i kommunen.

Se oversikt over tilbudene her: Ukeplan trening (PDF)

 

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker mer informasjon om tilbudene våre!

Alle påmeldinger gjøres til telefonnummer 40073320 (ring eller send sms) eller epost maria.aune@inderoy.kommune.no

Følg oss gjerne på facebook for oppdatert informasjon om kurs og temakvelder: Frisklivssentralen Inderøy.

 

 

Trim deg gladere.jpg

Skjema