error_outline
29. november kl. 10:53

Koronavirus - informasjon og vaksinering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

Kurs og gruppeaktiviteter

 

Faste aktiviteter i Frisklivssentralen

 

Frisk tirsdag: Treningsgruppe i Frisklivssentralens lokaler hver tirsdag kl. 11. Enkle øvelser for styrke, kondisjon og bevegelighet. Passer for alle som ønsker å bli mer aktive, både deg som er uvant med trening og deg som har mer erfaring men som ønsker et puff for å få mer struktur på treninga. Gratis deltakelse, ingen påmelding.

 

Torsdagstrim med legen: Utendørs trening i samarbeid med legetjenesten hver torsdag kl. 14.30-15.30. Oppmøte utenfor legesenteret. Vi varmer opp med en gåtur før enkel kondisjonstrening og øvelser for styrke, bevegelighet og balanse. Gruppa er særlig for deg som er uvant med trening, men passer for alle som ønsker å komme i bedre form! Gratis deltakelse, og du trenger ikke noe utstyr.

 

 

Kurs og arrangement:

 

Bra Mat-kurs passer for alle som ønsker inspirasjon, kunnskap og motivasjon til sunn mat i hverdagen. Kurset går over 5 samlinger med fokus på sunne alternativer, varedeklarasjoner, utveksling av erfaringer, oppskrifter og praktisk matlaging. Kursavgift kr 500, dette inkluderer et enkelt måltid hver kursøkt. 

Høsten 2021: Tirsdager kl. 14-16.30 med oppstart 28.september. Øvrige datoer: 5.okt, 19.okt, 26.okt og 9.nov. Påmelding innen 21.september.

 

Sov Godt-kurs passer for deg med moderate søvnplager. Kurset går over fire samlinger og gir deg tips, råd og teknikker for bedre søvn. Kursavgift 200 kr.

Høsten 2021: Mandager kl. 18-20 med oppstart 18. oktober. Øvrige datoer: 25. oktober, 1. november og 8. november. Påmelding innen 14.oktober.

 

Kurs i Depresjonsmestring (KiD): KiD er basert på kognitiv atferdsteori som er en godt dokumentert metode for å behandle depresjon. Kurset er effektivt ved mild/moderat depresjon. Kurset kan gis alene eller som tillegg til medikamentell behandling. Kurset har 8 ukentlige samlinger. Kursavgift kr. 500.

Høsten 2021: 8 torsdager kl. 12.30-15 med oppstart i 26. august. Påmelding innen 16. august.  

 

Kurs i stressmestring og avspenning inneholder informasjon om stress og stressmestring, og utprøving av konkrete avspenningsteknikker. Kurset går over 4 samlinger og har korte praktiske øvinger hjemme. Kursavgift 200 kr.

Høsten 2021: 4 torsdager kl. 11-12.30 med oppstart 9. september. Det vil være mulig å følge kurset digitalt og eventuelt på opptak. Påmelding innen 2. september.

 

Kurs i mestring av belastning (KiB): Kurs i mestring av Belastning- KiB, er utarbeidet for personer som har behov for og ønsker å bedre sin evne til å mestre belastninger, knyttet til både arbeidsliv og privatliv.

Kurset har 8 ukentlige samlinger. Kursavgift kr. 500.

Høsten 2021: 8 torsdager kl. 12.30-15 med oppstart 21.oktober. Påmelding innen 7.oktober. 

 

Tobakksslutt: Frisklivssentralen tilbyr individuell veiledning til deg som ønsker å slutte med røyk eller snus. Dersom du ønsker å delta i røykesluttgruppe har vi mulighet til å henvise til nabokommunene. 

 

Turgrupper og treningsgrupper drevet av frivillige

Frivillige organisasjoner og grupper driver en lang rekke åpne tilbud rundt i kommunen.

Se oversikt over tilbudene her: Ukeplan trening Noen av disse tilbudene er midlertidig stengt på grunn av smitteverntiltak - eller de har alternativ aktivitet. Ta kontakt for oppdatert informasjon.

 

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker mer informasjon om tilbudene våre!

Alle påmeldinger gjøres til telefonnummer 40073320 (ring eller send sms) eller epost maria.aune@inderoy.kommune.no

Følg oss gjerne på facebook for oppdatert informasjon om kurs og temakvelder: Frisklivssentralen Inderøy.

 

 

Skjema