error_outline
23. januar kl. 14:26

Koronavirus - informasjon og vaksinering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

Ny krisepakke for frivilligheten

En ny koronakrisepakke for frivillige lag og organisasjoner er klar. Formålet med ordningen er å kompensere frivillige organisasjoner som har betydelig inntektstap fra arrangementer eller annen spesifisert aktivitet, som følge av pålegg eller råd gitt av staten i forbindelse med COVID-19-utbruddet. Krisepakke 2 gjelder for perioden 12. mars til og med 31. august 2020. Søkerne må være registrert i Frivillighetsregisteret. Søknadsfristen er 15. september.

Åpen invitasjon til webinar for næringslivet i Inderøy kommune

Inderøy kommune i samarbeid med Inderøy Utvikling SA gjennomfører et webinar fredag den 20.03.20 kl. 14.00.

 

Inderøy kommune har etter avtale med Inderøy Utvikling SA avtalt å gjennomføre et webinar fredag den 20.02.20 kl. 14.00 hvor alle i næringslivet i Inderøy kommune inviteres til å delta. Webinaret arrangeres for å kunne tydeliggjøre konsekvenser og mulige handlinger etter at Koronasmitte med påfølgende vedtak gjort av offentlige myndigheter ble iverksatt.

Inderøy kommune oppfordrer alle som har spørsmål eller noe som er uklart i forbindelse med konsekvenser av tidligere nevnte vedtak om å delta i dette webinaret. Deltakelse er for alle foretak i Inderøy kommune og det er gratis å delta.

Påmelding gjøres via denne lenken

 

Du finner oppdatert informasjon om koronavirus på helsenorge.no og nav.no

 

Trygve Wannebo, næringssjef

Mobil: 95216633

Epost: trygve.wannebo@inderoy.kommune.no