A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

Ny rytme i skoledagen

Undervisning

Vi forsøker i år å legge om rytmen i skoledagen. Vi spiser tidligere, har mere sammenhengende friminutt alle samtidig og slutter litt senere tirsdag, onsdag og torsdag. Hensikten er å få en mer fast rytme i dagen og kortere undervisningsøkter.

08.00 - 08.15 Dørene åpnes, mulig å være på klasserommet 15 min
08.15 - 09.45 Undervisningsøkt 90 min
09.45 - 10.10 Friminutt 25 min
10.10 - 10.30 Mat 20 min
10.30 - 12.00 Undervisningsøkt 90 min
12.00 - 12.30 Friminutt 30 min
12.30 - 13.15
(12.30 - 14.00)
Undervisningsøkt tirsdag, onsdag og torsdag
(Undervisningsøkt mandag og fredag)
45 min
(90 min)

 

Tips en venn  Skriv ut