Elevundersøkelsen

Hvert år gjennomføres den nasjonale elevundersøkelsen på skolen. Her får elevene fom 5. klasse mulighet for å si sin mening om læring og trivsel i skolen.

Nisse på ville veier

Røra skole feirer i år 60 års jubileum. I den anledning ønkser vi å invitere alle til juleavslutningen " Nisse på ville veier."

Tirsdag 8.desember inviteres barnehagene, besteforeldre, tanter og onker til dagforestilling kl 11.30

Tirsdag 8.desember inviteres foreldre til kl 18.00

Torsdag 10.desember holder vi åpen forestilling hvor alle interesserte er hjertelig velkommen kl 18.00

Karneval

På selveste fredag den 13. februar ble Røra skole forvandlet til et digert karnevalsområde. Her sydet det av liv – små og store koste seg , og det var liv ifra kjeller til loft og liketil helt bort til samfunnshuset.

Barn som skøyter på isen

Skøytedag!!!

Mandag 4. desember ble 5.klasse invitert hjem på Røflo gård for å gå på skøyter.
Kveldsmat

Kveldsmat og reflekskveld høst 2012.

1. klasse med søsken og foreldre fikk demonstrert viktigheten med refleks med kveldsmat etterpå.
Nærbilde av melkeskap

Melk

Røra skole har fått nytt kjøleskap
Kursledere

Nå er vi igang med lese-og skrivekurs!

Nye lese-og skrivekurs ved Røra skole.