A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

Slik registrerer du deg i vaksinekø

NYTT fra 02.07.21 - alle i vaksinekøen er nå invitert. Bestil time til vaksine her

 

Du kan registrere om du ønsker vaksine eller ikke på tre ulike måter.
Du kan enten 1) registrere deg selv, 2) få hjelp av en pårørende eller nær bekjent, eller du kan 3) ringe vaksinasjonstelefonen.

 

Alternativ 1: Registrere deg selv

1. Trykk på linken for å registrere deg i vaksinekø. Du kommer da inn i Helseboka. Vi anbefaler at dere gjør registreringen ved hjelp av datamaskin eller nettbrett og nettleseren Google Chrome.

2. Logg deg inn ved å bruke kodebrikke, BankID eller BankID på mobil.

3. Deretter skal du registrere fødsels- og personnummer, telefonnummer og svare på spørsmålene som stilles. Spørsmålene gjelder om du ønsker å ta vaksine, om du er i en risikogruppe og helsetilstand. Kommunen vil bruke telefonnummeret du registrerer til å informere deg om videre vaksinasjonsprosess. Dersom du selv ikke har mobiltelefon, må du registrere mobiltelefonnummeret til noen som kan bistå deg med å bestille time til vaksinasjon når dosene er klare, og det blir din tur til å vaksineres.
 

Alternativ 2: Du trenger hjelp av pårørende eller nære bekjente for registrere deg

1. Trykk på linken for å registrere deg i vaksinekø. Du kommer da inn i Helseboka. Vi anbefaler at dere gjør registreringen ved hjelp av datamaskin eller nettbrett og nettleseren Google Chrome.

2. Den som hjelper deg, må logge seg inn ved å bruke sin egen kodebrikke, BankID eller BankID på mobil. Hjelperen skal ikke registrere opplysninger om seg selv, men legge inn relevante opplysninger om deg.

3. På nettsiden skal dere registrere ditt fødsels- og personnummer, telefonnummer og svare på spørsmålene som stilles. Spørsmålene gjelder om du ønsker å ta vaksine, om du er i en risikogruppe og helsetilstand. Kommunen vil bruke telefonnummeret du registrerer, til å informere deg om videre vaksinasjonsprosess. Dersom du selv ikke har mobiltelefon, må du registrere mobiltelefonnummeret til noen som kan bistå deg med å bestille time til vaksinasjon når dosene er klare, og det blir din tur til å vaksineres.

 

Alternativ 3: Du har ikke mulighet til å bruke nettet - ring vaksinasjonstelefonen

1. Ring vaksinasjonstelefonen på 40 40 52 75 på hverdager mellom kl.08.00 – 11.00.
Der får du nødvendig hjelp til å registrere opplysningene om vaksinasjonen.
Vær oppmerksom på at det kan være ventetid på telefonen. Husk å ha klar opplysninger om fødsels- og personnummer.

2. Når du har registrert deg, vil du etterhvert bli varslet på SMS når det åpnes for at du kan få vaksine. Dersom du har oppgitt en annen persons telefonnummer, må du forsikre deg om at vedkommende varsler deg når det kommer en SMS fra Inderøy kommune om at det er mulig å bestille tid til vaksinasjon.

3. Når du har mottatt SMS om at det åpnes for timebestilling, må du enten selv eller ved hjelp fra andre, logge deg inn på samme nettsted og bestille time for vaksinering.


 

Etter registrering i vaksinekø

Vaksinen er gratis.
 

Vi gjør oppmerksom på at telefonnummer 40 40 52 75 bare skal brukes til vaksineregistrering og det blir ikke besvart spørsmål her utover infoen som finnes på kommunens vaksineside.

Skjema