error_outline
12. april kl. 17:10

Koronavirus - informasjon og vaksinering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

FN-rollespill

FN-rollespillet er en tverrfaglig aktivitet hvor elevene skal utføre et rollespill. Her skal elevene simulere et møte om en gitt konflikt i FNs sikkerhetsråd.  Tema for årets FN-rollespill  er atomnedrustning og konflikten mellom Iran og USA. FN-sambandet har vært på besøk på skolen og ledet elevene gjennom spillet.

Elever fra 10B i solveggen

Endelig leirskole for 10A og 10B

Denne uka har vi startet opp årets leirskoleavvikling. Årets leirskoleavvikling starter med de to 10. trinnsklassene som ikke fikk dra på leirskole i fjor pga koronaen. I første halvdel av denne uka så har 10A vært på leirskole og nå i siste halvdel av denne uka er det 10B som får sin etterlengtete leirskoletur.

Både 10A og 10B hadde meget flotte dager på Skallstuggu og det var meget fornøyde elever, lærere og studenter som vendte hjem til skolen og vinterferie.

KLASSEQUIZEN

Inderøy ungdomsskole har også dette skoleåret meldt seg på, og fått plass, i klassequizen. De som representerer jungdomsskolen er Anna Charlotte Dalen Taraldesen og Ingrid Ørdal Susegg. I tillegg er det med en reserve og i år er det Johannes Følstad Austad.

Kommunikasjon med foresatte gjennom Skooler

Nytt meldingssytem som skal erstatte Mobilskole tas snart i bruk.

God dag ved Inderøy ungdomsskole

9. trinnet har i dag tilbragt skoledagen på Petter Northug stadion.

IMG_5569

MUSIKALSK FORESTILLING 10. TRINN 2019

I høst har elevene på 10. trinnet blant annet øvet på dans, sang, skuespill samt skrevet monologer og alt dette har de satt sammen til en fantastisk forestilling, som ble vist i kveld (torsdag 05.12.19).

Det er i de siste to ukene jobbet intenst, av både elever og ansatte, for å få på plass alle detaljene i forestillingen. Resultatet fikk vi presentert i kveld og det ble en fantastisk kveld med flotte elevoppvisninger. Elevene stiller også med eget crew samt med bistand på lydfiler. 

I morgen skal de andre elevene på skolen og elever fra 7. trinn få gleden av å se forestillinga.

 

IMG_5558.jpg

IMG_5562.jpg

IMG_5549.jpg

SKOLEMÅLTID 24.10.19

Her viser vi noen bilder fra:

* tilbredningen av dagens skolemåltid

* selve måltide

* ungdomsskolens underholdningsinnslag i dagens matpause

IMG_5401.jpg

IMG_5404.jpg

 

 

IMG_5406.jpg

IMG_5407.jpg

 

IMG_5411.jpg

 

IMG_3830

BEDRIFTSMESSE 2019

Inderøy ungdomsskole arrangerer, i samarbeid med Inderøy Utvikling og Næringssjefen i Inderøy kommune, bedriftsmesse for elevene på 10. trinnet. Bedriftsmessa arrangeres mandag 28.10.19.