A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
pagelogo
 
Kulturstipend for ungdom 2019_Inderøyningen

Ungdommens kulturstipend for ungdom 2019

I dagens utgave av Inderøyningen kan det leses at Inderøy kommunes kulturstipend for ungdom 2019 tildeles Iver Svenning Brevik.

Iver Svenning Brevik vil motta Inderøy kommunes kulturstipend for ungdom 2019 under UKM, som arrangeres i helga.


Inderøy kommunes kulturstipend for ungdom skal tildeles ungdom som har markert seg med spesielle ferdigheter eller fordypning på et område innenfor det utvidede kulturbegrepet. Stipendet skal stimulere til videre innsats og utvikling på dette området.


Her kan du lese innstillingsutvalgets begrunnelse:
"Iver har blitt nominert for sitt arbeide med filmskapning i MOTiver Film.
Ikke bare er Iver dyktig bak kameraet, han er også en habil skuespiller. Mest av alt er han et stort talent, og en god formidler, og tørr å ta tak i tabubelagte tema. Ett av hans fanesaker er mobbing. En sak han brenner for. Etter selv å ha opplevd det på kroppen, laget Iver, den filminteresserte gutten, en video om hvordan og hvor vanskelig det kan være å bli utsatt for mobbing på nett. Filmen har blitt sett 1 114 814 ganger på facebook og blitt delt over 9 000 ganger og gitt 850 kommentarer.
Iver er tydelig i sitt budskapet og som ungdom har han en stor positiv innvirkning på andre jevnaldrende. Iver er GOD på kommunikasjon og formidling, og er troverdig og et godt forbilde for andre.
Inderøy kommune ønsker å gi Iver en stor takk for å ha satt fokus på et så vanskelig tema som mobbing, da det angår flere enn vi tror.
Inderøy kommune ønsker at stipendet skal brukes til å fortsette å utvikle sitt talent gjennom film og formidling. Iver, - vi er spent på fremtiden og ønsker deg lykke til!
Gratulere med prisen."

Vi gratulerer!

Skjema