A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
pagelogo
 
Inderøy rådhus

Markering i tre dager

Velkommen til åpning av Inderøy Rådhus

Fredag 10. juni kl 1100 er det offisiell åpning av Inderøy Rådhus for innbudte gjester og publikum forøvrig. Det er ordfører Ole Tronstad som vil foreta den offisielle åpningen. Samtidig blir det også åpning av InderøyFest ved olje- og energimenister Ola Borten Moe. InderøyFest forsetter videre frem til og med søndag 12. juni.

Til den offisielle åpningen er  veteraner i Inderøy og Mosvik spesielt invitert. Etter åpningen vil de bli invitert på et eget arrangement. Like etter åpningen starter forøvrig en egen næringskonferanse i Inderøy kulturhus.

Torsdag 9. juni inviterer Inderøy kommune innbyggerne til "åpent rådhus" fra kl. 13.00 til 18.30. Da vil folk være på jobb i sine nye kontor og møterom. Det vil bli mulighet til omvisning og servering av InderøyMat i kantina. I kantina blir det også musiklkinnslag kl 1300 og 1600.

For de som ikke har mulighet på de to første dagene så blir det også en mulighet under Straumens dag (lørdag 11. juni kl 1000 til 1400).

Alle ansatte i kommuneadministrasjonen er stolte av sine nye arbeidslokaler og ser fram til å vise det fram til publikum.

Les hva  Trønder-Avisa skriver om vårt nye rådhus her.

Vel møtt!

Skjema