A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
vinterfest

Vinterfest

Alt klart for Vinterfesthelg for barn og unge!

VinterFest er ei familiehelg i Inderøy med mange aktiviteter for barn og ungdom. Målgruppa for familiehelga er familier og ungdommer fra hele Inntrøndelag. VinterFest arrangeres av Frivillig Inderøy, frivillige lag/foreninger, e@internettkafe, Inderøy videregående skole, Sund folkehøgskole og Inderøy Kommune.

Det er et mål for VinterFest at arrangementshelga skal skape en møteplass for familier, barn og unge fra hele området.

VinterFest arrangeres fra torsdag 30.januar til søndag 2.februar. I løpet av disse dagene blir det aktiviteter, konserter og kurs for både barnefamilier og ungdommer.

Lørdag 01.februar blir det stor vrimledag for barnefamilier på Sund folkehøgskole. Her tilbys en rekke aktiviteter og en større forestilling eller konsert. I dette arrangementet bidrar lokale foreninger og elever fra Sund folkehøgskole aktivt til å skape mange gode opplevelser for både liten og stor.

På ettermiddagen og utover kvelden lørdag 01.februar, vil det arrangeres en rekke kurs og aktiviteter for ungdom i Inderøy Kulturhus. 

Søndag 02.februar er den store utedagen. Her satses det på ski- og akedag på Gran og i området rundt nye Inderøy skipark. Det vil også bli aktiviteter i og rundt skibakken Prestlia og ridning på Sneve gård. I tillegg ønsker vi å oppmuntre arrangører til å skape vinteraktiviteter i flere grender i Inderøy denne søndagen.

 

Skjema