error_outline

Les mer clear

Sandvollan barnehage fyller 30 år i år

30-årsjubileum!

I 1989 åpnet Inderøy kommune barnehage i den gamle lærerboligen like ved Sandvollan skole. 17 barn i alderen 3-7 år fikk heltidsplass. Nå har barnehagen 50 barn i alderen 0-6 år, og står foran videre utvidelse av tilbudet.

De første årene var det stor pågang av søkere, og mange fikk avslag. Det gamle bygget ble tilrettelagt for småbarn da 6-åringene ble tatt inn i skolen i 1996. Med friluftsgruppe og etterhvert litt ombygging ble barnehagen utvidet til 24 plasser i år 2000. Målet om full barnehagedekning ble innfridd da det i 2006 ble bygd 2 nye avdelinger. Avdelingene ble kalt Luna og Gaia, og det gamle bygget ble Helios.I 2016 ble det gamle bygge erstattet med et nytt og fint bygg med plass til 36 barn. Uteområdet er oppgradert, og innbyr til allsidige aktiviteter.

Barnehagen jubilerer litt gjennom hele året med diverse aktiviteter. Torsdag 13. juni arrangeres vår tradisjonelle Forut-aksjon. Det kombineres med noen jubileumssprell. Da er alle velkommen hit på besøk og for å støtte vårhjelpeaksjon til inntekt for barn i Sri Lanka