error_outline
04. desember kl. 14:49

Koronavirus - informasjon og oppdatering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
IMG_2602

Bedriftsmesse for 10. trinn 30.10.2017

Mandag 30.10.17 arrangerte Inderøy ungdomsskole, i samarbeid med Inderøy Næringsforening og kommunens næringssjef, bedriftsmesse for elever på 10. trinnet.

Årets 10. trinn ved Inderøy ungdomsskole fikk 30.10.17 gjennomført deltatt på bedriftsmesse i Inderøy. Bedriftsmessa er et samarbeid mellom Inderøy Næringsforening ved leder Frode Sakshaug, kommunens næringssjef Trygve Wannebo og skolens rådgiver Merete Røvik

Dette skoleåret valgte vi å utvikle fjorårets måte å arrangere bedriftsmesse på; i stedet for at bedriftene trekker inn i Idrettshallen dro elevene også i år ut til bedriftene.  Arbeidsplassene trenger framtidig arbeidskraft, og for ungdommene blir det viktig å ta de ”riktige” utdanningsvalgene. Uansett hva de tenker å velge, og hvilke planer de måtte ha, er det viktig å kjenne til næringslivet i egen kommune!

Bedriftsmessa arrangeres som et ledd i yrkes – og utdanningsveiledninga ved Inderøy ungdomsskole og er en del av faget utdanningsvalg. Bedriftene orienterte om produksjon, arbeidsforhold, fag, yrker, utdanningsmuligheter etc. Bedrifter som stilte opp denne kvelden var Frivillig Inderøy, Tindved, Flyktningetjenesten og voksenopplæringa, NTE, Brannvesenet MIDT, Øyna og TN Vangs. Vi takker alle bedriftene for at de stilte opp, næringsforeninga for godt samarbeid, Gausen transport for trygg og god transport og elevene for at de var lydhøre og hadde god oppførsel.

IMG_2598.jpg                                                                     IMG_2599.jpg       

 

I år ble kvelden gjennomført på følgende måte:

Oppmøte for elevene var like etter skoleslutt; kl 14:00 i skolegården til gamle Sakshaug skole. Der var det registrering før elevene ble delt i grupper. Så fikk elevene omvisning og orientering om de ulike aktivitetene ved «gamleskolen» og hvilke muligheter som finnes for ungdommene der. Etter en runde her ble det servert pizza før elevene skulle ut for å treffe andre bedrifter, der de har sine baser, i kommunen; NTE og Brannvesenet MIDT, Øyna og TN Vangs. Bedriftsmessa ble avsluttet ca kl 18:00.

 IMG_2601.jpg                                                                       IMG_2600.JPG

Skjema