error_outline
22. januar kl. 14:52

Koronavirus - informasjon og vaksinering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
Helsesektoren

BEDRIFTSMESSE FOR ELEVER PÅ 10. TRINN MANDAG 31.10.16

Inderøy ungdomsskole arrangerte, i samarbeid med Inderøy Næringsforening, bedriftsmesse for elever på 10. trinnet mandag 31.10.16.

Dette skoleåret valgte vi å prøve ut en ny måte å arrangere bedriftsmesse på, i stedet for at bedriftene trekker inn i Idrettshallen dro elevene nå ut til bedriftene.  Arbeidsplassene trenger framtidig arbeidskraft, og for ungdommene blir det viktig å ta de ”riktige” utdanningsvalgene. Uansett hva de tenker å velge, og hvilke planer de måtte ha, er det viktig å kjenne til næringslivet i egen kommune!

Bedriftsmessa arrangeres som et ledd i yrkes – og utdanningsveiledninga ved Inderøy ungdomsskole og er en del av faget utdanningsvalg. Bedriftene orienterte om produksjon, arbeidsforhold, fag, yrker, utdanningsmuligheter etc. Bedrifter som stilte opp denne kvelden var NTE, Brødrene Sundli, Helsesektoren i Inderøy kommune, Gausen transport, TN Vangs og Jegtvolden Fjordhotell. Vi takker alle bedriftene for at de stilte opp, næringsforeninga for godt samarbeid og elevene for at de var lydhøre og hadde god oppførsel.

Brødrene Sundli.jpg

Gausen transport.jpg

NTE.jpg

 

 

 

 

Skjema