error_outline
21. januar kl. 15:23

Koronavirus - informasjon og vaksinering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
pagelogo
 
Hold Midt-Norge rent!

Bli med og hold Midt-Norge rent!

Mai står for døren, og Innherred Renovasjon vil gjerne gi dere et lite tips til aktivitet når våren nå kommer for fullt! Vi vet at mange skoleklasser, turfolk, miljøentusiaster, klubber, vennegjenger og lag og foreninger har det som tradisjon å rydde nærområdene sine for søppel om våren. Takket være dere har store mengder søppel hvert år blitt fjernet fra naturen. Nå håper vi dere også i år vil være med å rydde!

Renovasjonsselskapene i Midt-Norge har samlet kreftene for en felles strandryddeaksjon. Men vi trenger deres hjelp! Vi ser etter små og store hender over hele landsdelen som kan være med å rydde strendene våre. Hvis dere rydder, så henter vi avfallet. Dere får utdelt gratis sekker av oss ved våre gjenbrukstorg.

Ryddelaget/ryddepersonen blir med i konkurransen om å bli «Årets Strandrydder» med en premie på 10 000 kroner! (les mer i flyer lengre ned på siden) Det blir også fotokonkurranser der beste strandryddebilde kåres.

Hvordan rydde?

Det er enkelt: bestem dere for en dag dere vil rydde, kom til oss og få utdelt gratis sekker, rydd en strand! Etterpå henter vi sekkene på avtalt sted.

Tidsrom for aksjonen i Midt-Norge er fra 1. mai-15. juni, men dere får selvsagt være med om dere rydder før dette også!

 

Les mer på nettsiden til Innherred Renovasjon og på følgende informasjonsskriv og flyer.

 

Hold Midt-Norge rent.GIF

 

Skjema