error_outline
29. november kl. 10:53

Koronavirus - informasjon og vaksinering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
3

BlimE!-dansen 2018

Sakshaug skole og Inderøy ungdomsskole danset BlimE!-dansen sammen fredag 21.09.18 kl 12:00. Det betyr at det befant seg omtrent 500 barn og unge i skolegården, som sammen danset og sang. 

Hopp til søk

BlimE! er vennskapskampanjen til NRK Super, og den ble introdusert i 2010. Målet med denne kampanjen er å få barn og unge til å være venner med og vise omsorg for hverandre. Slagordet er «Si hei! Vær en venn! BlimE!».

Hvert år blir det lansert en sang med tilhørende dans. Årets låt er "BlimE" av Freddy Kalas. Både dansen og sangen legges ut på NRK Supers plattformer, og vi øver sammen i klassene. Det arrangeres så en felles dansedag fredag i BlimE!-uka. I år var fellesdansen på fredag 21. 09 kl 12:00. I den anledning gikk ungdomsskoleelevene opp til barneskoleelevene for å dansen sammen med dem i skolegården. Tanken bak er at felles opplevelser skaper felles glede, og at dette er med på å styrke samholdet på skolene og for vår del også i AKSET. I tillegg til fellesdansen sender NRK Super et direktesendt BlimE!-show på NRK Super og NRK1 kl 18:00.

 

1.jpg

 

IMG_3727.jpg

 

Skjema