Filmbussen_Trøndelag

Filmbussen kommer til Inderøy - endret dato

Det er veldig gledelig å kunne meddele at dagens Corona-situasjon og myndighetenes retningslinjer ser ut til å gjøre det mulig å arrangere Filmbussen-turnéen også i 2020!

Filmbussen kommer 7. og 8. august (OBS datoene er endret. Opprinnelige datoer var 5. og 6. august). Da kan ungdom fra 12 – 18 år sammen med proffe filmskapere bli med å lage film her på Inderøy.

Vi tror at spesielt på grunn av den merkelige situasjonen Corona-pandemien er, så vil Filmbussen-workshopen være mer kjærkomne for ungdommene enn noen gang, og vi gleder oss til å endelig la de utfolde seg kreativt og sosialt i trygge rammer.

Det vil i år settes et tak på i utgangspunktet 15 deltakere.

Filmbussens instruktører tar smittevernet på alvor og forholder seg til de retningslinjer og begrensninger pandemien krever. Inderøy kommune vil få tilsendt en detaljert plan for hvilke smittevernstiltak som vil gjennomføres, men i korte trekk handler det mye om å holde avstand, vaske/sprite hender og utstyr ofte, ikke dele på kamerautstyr, rekvisitter, penner, samt at man ikke deler på mat men får utdelt/har med seg egne porsjoner.

Deltakelse er gratis.

Påmelding til servicetorget på telefon 741 24200  eller epost til postmottak@inderoy.kommune

Ved påmelding ønsker vi følgende opplysninger: navn på deltaker, adresse, alder, telefon og epostadresse.

 

Påmeldingsfrist 20. juni. NB! Kun 15 plasser – så førstemann til mølla!

Mer informasjon om oppmøte og organisering sendes ut etter påmeldingsfristen.

Skjema