error_outline
03. desember kl. 16:09

Koronavirus - informasjon og oppdatering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
IMG_3885

JENTER OG TEKNOLOGI

19. november var 16 jenter fra 9. og 10. trinn ved Inderøy ungdomsskole påmeldt jenter og teknologi, som ble arrangert i Turneteateret i Verdal.

Målet med turnéen er å gi jenter i 9. og 10. klasse informasjon om og inspirasjon til å velge teknologiutdanning. Det er viktig å synliggjøre mulighetene for teknologiutdanning på yrkesfag, fagskole og høyskole og universitet. De som deltar på arrangementet er kvinnelige rollemodeller fra hele landet. De vil vise jentene relevansen og mulighetene som teknologi og realfag har i arbeidslivet, og arrangementene er knyttet opp mot læreplanmålene personlige valg, utdanning, yrker og arbeid i faget utdanningsvalg.

NHO og NITO står sammen bak gjennomføringen av turnéen og prosjektet "Jenter og teknologi". Turnéen er finansiert av barne- og likestillingsdepartementet.

Under her ser vi seks av jentene , fra 9. trinnet, som deltok på jenter og teknologi. De meddelte at dette var både en interessant og lærerik dag.

IMG_3885.jpg

f.v. Solveig Margrete Hopmo, Maja Nordgård Gausen, Johanna Evensen Svestad, Sigrid Amalie Bratsberg, Ina Austad og Johanna  Sandnes

Skjema