Karneval

Karneval

På selveste fredag den 13. februar ble Røra skole forvandlet til et digert karnevalsområde. Her sydet det av liv – små og store koste seg , og det var liv ifra kjeller til loft og liketil helt bort til samfunnshuset.

Karneval på Røra

Den høytidelige åpninga foregikk kl 09.00 og etterpå fikk elever og voksne gå rundt omkring og prøve forskjellige aktiviteter som blant annet fugledans, ansiktsmaling, quiz, handbak, fotballspill, dans, blunkeleik, prøve lykken i fiskegryta.  I pølsekroa ble det servert fortreffelige pølser og saft. Frukta bugnet på store fat – fritt for å forsyne seg.

En egen jury hadde vi, og premiering for beste kostyme ble offentliggjort ved dagens slutt. Det va Kristian i 1. klasse som stakk av med premien. Gratulere til han!  Det må nevnes at det ikke var lett å sitte i juryen – det skulle bedømmes ut fra visse kriterier, som blant annet kreativitet. Og for en vanskelig jobb juryen hadde – her skulle det velges blant skistjerner, klovner, hekser, politi, cowboyer, bankranere, spøkelser, prinsesser, dyrefigurer, nerder, operasjonssykepleiere, indianere. Bare for å nevne noen.

Og alle var vi enige: dette var en super- fin dag og en flott avslutning før vi nå tar ei ukes vinterferie! Dette er et tiltak som fremmer vennskap, trivsel og latter – hos oss alle, små som store.

Karneval
Karneval
IMG_6371
IMG_6421
IMG_6428
IMG_6358
IMG_6378

Skjema