error_outline
23. februar kl. 10:55

Koronavirus - informasjon og vaksinering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
Velkommen til UKM 2021

UKM Inderøy 2021

UKM Inderøy 2021 går av stabelen lørdag 6. mars kl. 14:00 på AKSET kultur- og skolesamfunn.

Meld deg på innen 21. februar!

Velkommen!

Petter Northug stadion_Foto: Bente Stokke

#1omdagen kan gjøre koronahverdagen litt bedre

Når de vanlige aktivitetene forsvinner, er det lett å bli passiv innendørs. Med budskapet #1omdagen vil Norsk Friluftsliv inspirere alle til å komme seg en tur ut hver dag.

Vi minner om at det er tilrettelagte skispor på P​N-stadion, og i Vårlonken i Mosvik (11 km). Info ligger ute på www.skisporet.no.

Foto: Bent Stokke

Reise kollektivt i Inderøy kommune

Det er AtB som planlegger, anskaffer, drifter, utvikler og markedsfører et framtidsrettet mobilitetstilbud for hele Trøndelag fylke.

Som mobilitetsselskap skal AtB legge til rette for smidige, sømløse reiser tilpasset ulike behov og reisemønster. Kollektivtilbudet skal utvikles og presenteres sammen med blant annet sykkel, gange og delingstjenester.

Ildsjel 2020 Inderøy

Årets ildsjel Geir Øien

Geir Øyen er årets ildsjel fra Inderøy. Sammen med andre ildsjeler fra Trøndelags 38 kommuner, fikk han sin fortjente oppmerksomhet under Idrettens Hederskveld 30. oktober. Årets utgave av hederskvelden ble digital pga koronasituasjonen, men det ble likevel en festkveld. Ordfører Ida Stuberg overrakte prisen til Geir Øien her i Inderøy.

 

Videolydbok med Kaptein Skrekk!

Bli med på spennende eventyr sammen med Kaptein Skrekk!
Denne videolydboka passer for barn fra 5 år og oppover! 

Link: https://www.facebook.com/pg/Inder%C3%B8y-bibliotek-117682724962652/posts/?ref=page_internal 

Bøker

Bibliotekarenes lesetips!

Trenger du noen gode lesetips i disse Corona-tider? Vi har satt sammen en liste med bøker for både store og små fra Bokhylla.no. Fritt tilgjengelig for alle i Norge. Her finner du både klassikere, krim og barnebøker. God lesning alle sammen!

ane bilde nettside (2)

Ny biblioteksjef!

"Jeg heter Ane Vestby Øiesvold og er den nye biblioteksjefen. Jeg har en variert bakgrunn som bibliotekar (OsloMet) og idéhistoriker fra Universitet i Oslo.I tillegg har jeg vært frivillig i Røde Kors hvor jeg har jobbet med barn og unge, samt Amnesty International Norge. Jeg takker Torunn Næss for en fantastisk innsats og gleder meg veldig til å utvikle biblioteket i en spennende kulturkommune som Inderøy!"

Filmbussen2019

Filmbussen kommer til Inderøy

Filmbussen kommer til Inderøy 2. og 3. august, kl. 09 - 16.

Dette er et tilbud til deg mellom 12 - 21 år.

Ingen meg uten deg_3

Ingen meg uten deg

Inderøy kulturskole har denne uka gjennomført forestillingen «Ingen meg uten deg» for fulle hus og stående applaus! Med denne forestillingen feiret vi at kommunen fikk den nasjonale utmerkelsen Årets kulturskolekommune 2018.