error_outline
02. mars kl. 18:50

Koronavirus - informasjon og vaksinering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
Lyngstad skole

Lyngstad skole

Lyngstad skole er en barneskole med SFO. Skolen har vanligvis mellom 50 og 60 elever fordelt på 1. til 7. klasse. Det betyr at vi er en fådelt skole med 4 "klasser". Til sammen jobber 13 personer her i ulike roller: renholder, vaktmester, assistenter og pedagoger.

Skoledagen varer fra 0815 til 1300 (tirsdag, onsdag og torsdag) og fra 0815 til 1400 (mandag og fredag). SFO har åpent fra 0645 til 1700.

Skolen "midt i bøgda"
Lyngstad skole ligger vakkert plassert mellom gårder, skog og knauser på nordvestsiden av Inderøya. I gangavstand finner vi kaiområdet på Kjerknesvågen hvor jekta Pauline er stasjonert. Heldigvis har politikerne i Inderøy forstått betydningen av at det finnes barnehage og skole i bygda. Foresattes engasjement og oppslutning om våre aktiviteter viser hvor mye  barnehagen og skolen verdsettes enten ting skjer i den tradisjonelle åpningstiden eller på kveldstid.  

Oppvekstmiljøet her er preget av kvalitet, aktivitet og godt samarbeid. Samarbeidet med nærmiljøet er meget godt. Enhetens uteområde gir rikelige muligheter til aktiviteter både sommer og vinter. Her finnes lekeapparater, fotballbinge, cross-sykkelløype, gressbane, akebakke, ja, til og med en flott hoppbakke! Mulighetene for å drive med friluftsliv er også svært gode.
Telefonnummer og e-postadresser til personalet finnes til venstre under fanen "Ansatte".

 

Skjema