A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
pagelogo
 
frinoLogo

Nasjonal frivillighetspris 2014 - forslag på kandidat

Med en frivillig innsats tilsvarende 115 000 årsverk og over 100 milliarder kroner i verdiskaping ligger Norge på verdenstoppen i frivillighet. For å feire all den fantastiske innsatsen som nedlegges, deler Frivillighet Norge hvert år ut Frivillighetsprisen til en lokal frivillig enkeltperson, forening eller gruppe som har gjort en særlig bemerkelsesverdig innsats.

Kanskje er det en eller flere frivillige fra nettopp din kommune som i år skal bli feiret og gjort stas på av Kulturministeren og en samlet frivillighet på FNs internasjonale frivillighetsdag 5. desember? Frivillighetsprisen er en sjanse til å synliggjøre positive krefter i ditt lokalmiljø!

Lokalkunnskap fra hele landet er nødvendig for å finne den beste kandidaten, og vi inviterer derfor deres frivillighetssentral til å sende inn ett eller flere begrunnede forslag på kandidater til Frivillighet Norge via frivillighetnorge.no/frivillighetsprisen. Her finnes også mer informasjon om prisen og tidligere vinnere. Frivillighetsprisen skal gis til en initiativrik person, lokal forening eller gruppe, som har utmerket seg med frivillig innsats, engasjement og pågangsmot til beste for den enkelte og samfunnet. Foruten den nasjonale vinneren, vil det også kåres 19 fylkesvinnere.

Kandidatene kan være alt fra den unge, engasjerte miljøaktivist til pensjonisten med årelang innsats i det lokale kulturlivet. Her kan du se TV2s reportasjer om semifinalistene, finalistene og vinnerne av prisen fra 2011, 2012 og 2013: vimeo.com/album/2797758.

Fristen for nominering til Frivillighetsprisen er i år satt til 5. september.

Hovedutvalg folk skal behandle saken 26.08 og ønsker å motta forslag på aktuelle kandidater. Send inn ditt begrunnede forslag på epost innen 26.08. kl.08.00 til postmottak@inderoy.kommune.no

Du kan også lese mer her: http://www.frivillighetnorge.no/frivillighetsprisen/

 

Skjema