error_outline
16. januar kl. 13:42

Koronavirus - informasjon og oppdatering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

Ny versjon av ebokbib er lansert!

eBokBib-logo-01.png

Nå er ebok-løsningen for bibliotekene kommet i ny versjon. Den har fått et nytt, moderne design med bedre brukervennlighet. Søkegrensesnittet er også forbedret med flere utvalg og bedre sortering.
 
Du kan nå dele bøker fra eBokBib til f.eks. Facebook, Twitter eller e-post for å tipse venner eller rett og slett bare til opplysning.
 
Og endelig er utlån av lydbøker på plass i eBokBib! Pr. i dag er det dessverre ikke mange lydbøker til utlån, da det ikke foreligger noen avtale om salg av lydbøker til bibliotek for videre utlån. Vi håper det ordner seg snarest mulig.
 
eBokBib 3 kan kjøres på følgende versjoner av operativsystem:
- Android fra versjon 4.0.3 eller nyere. For lydbøker 4.1 eller nyere.
- iOS fra versjon 8.0 eller nyere.
 
Om du ikke har prøvd ordningen tidligere, så er det bare å komme i gang! Alt du trenger er appen eBokBib og et lånernummer med tilhørende PIN-kode fra ditt bibliotek.
 
eBokBib laster du ned fra Google Play eller App Store:

Last ned eBokBib for Apple iOS fra Apples AppStore
Last ned eBokBib for Android fra Google Play
 
Praktiske opplysninger:
  • Lånetid er 28 dager
  • Du kan reservere/bestille e-bøker/lydbøker som er utlånt. Det er ingen begrensning på antall reserveringer. Varsel kommer på din smartmobil/nettbrett (samt pr e-post/sms) når e-boka er ledig. E-boka må "hentes" innen 3 dager, ellers går den videre til neste person på reserveringslista.
  • Du kan veksle mellom å lese e-boka på ulike enheter, f.eks. kan du lese den samme e-boka både på smartmobil og nettbrett.
  • Etter endt lånetid blir e-boka automatisk levert inn og forsvinner fra din enhet. Gjenstående lånetid på e-bøkene du har lånt vises i appen.
  • Oversikt over dine e-lån vises også på Mine sider.
  • Du trenger ikke være på nett for å lese/lytte. Så lenge du har lånt og lastet ned boka, kan denne leses hvor som helst.
  • Ebøkene lånt i eBokBib er tilgjengelig i hele verden, genialt når du er ute og reiser!
For mer informasjon om hvordan man leser e-bøker og kommer i gang, se: http://www.ebokbib.no/
 
Utlån av e-bøker er et samarbeid mellom Nord-Trøndelag fylkesbibliotek, folkebibliotekene og bibliotekene ved de videregående skolene i Nord-Trøndelag.

Skjema