error_outline
18. januar kl. 18:57

Koronavirus - informasjon og vaksinering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
kulturskole logo

Nytt fra kulturskolen

Inderøy kulturskole feirer i år jubileum! Det er hele 30 år siden skolen så dagens lys, nærmere bestemt i 1985. Gjennom hele dette skoleåret vil vi markere jubileet vårt med ulike konserter, forestillinger og utstillinger.

Vi opererer med to søknadsfrister pr. år: 1. desember og 1. mai. Ved ledige plasser har vi fortløpende opptak gjennom hele året. 

Dersom du ønsker å bytte eller søke om flere undervisningstilbud, søke om permisjon eller du ønsker å si opp plassen din, er frist for dette også 1.desember. Dette kan enkelt gjøres i elevprogrammet vårt med eget brukernavn og passord: noinderoey.speedadmin.dk

Vi jubilerer!

Inderøy kulturskole feirer i år jubileum! Det er hele 30 år siden skolen så dagens lys, nærmere bestemt i 1985. Gjennom hele dette skoleåret vil vi markere jubileet vårt med ulike konserter, forestillinger og utstillinger. I høst har vi allerede hatt markeringer gjennom vår «nybegynnerforestilling» i september, en forestilling øremerket våre ferskeste elever. Vi har også gjennomført vår årlige konsert på e@ internettkafe, denne gang med musikk fra 80-tallet! I tillegg har våre elever og lærere vært å se ved ulike større og mindre arrangement, og vi ser frem til et skoleår med mange flere flotte opplevelser sammen. Noe av det vi har i vente, er konsertbesøk på Inderøyheimen og Mosvik sykeheim, og vi kommer til å ha mini-konserter i biblioteket. Det største jubileumsarrangementet vårt vil foregå lørdag 2.april, som en åpen dag hvor hele bredden av kulturskolens aktivitet er representert. Alle er hjertelig velkommen til å dele dagen med oss, så merk den av i kalenderen allerede nå.

Bli elev i kulturskolen?

Vi har tilbud innen mange instrumenter, band og sang. Vi har et bredt tilbud innen flere dansesjangere og noe for alle uansett alder. For den som er glad i å skape med hendene, har vi et tilbud innen visuelle kunstfag. Vi samarbeider også med korps i kommunen. For fyldig informasjon om undervisningstilbudene våre og søknadsskjema, se hjemmesiden for mer informasjon: inderoy.kommune.no/kulturskolen

 

Vi opererer med to søknadsfrister pr. år: 1. desember og 1. mai. Ved ledige plasser har vi fortløpende opptak gjennom hele året. Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med oss på mail eller telefon.

Allerede elev i kulturskolen?

Dersom du ønsker å bytte eller søke om flere undervisningstilbud, eller du ønsker å si opp plassen din, er frist for dette 1.desember. Dette kan enkelt gjøres i elevprogrammet vårt med eget brukernavn og passord: noinderoey.speedadmin.dk

Våre lærere

Alle våre lærere er høyt utdannet fra utdanningsinstitusjoner i Norge og utlandet. Alle faste ansatte har i tillegg til fagutdannelse også pedagogisk utdannelse. Kulturskolen er et ressurssenter innen kunst og kulturfag i kommunen og regionen. Vår spisskompetanse benyttes derfor i andre skoleslag og ellers i kommunen og regionen. Er du nysgjerrig på å vite mer om oss, lik oss på facebook, der vil vi gjennom året presentere alle våre faste ansatte mer grundig.

Skjema