A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
pagelogo
 
Randi Antonsen og Lise Brissach

Nytt liv i Klokkarstu

Det er inderøy kommune som eier huset, som ligger i hjertet av Straumen. 9. juni, dagen før åpningen av Inderøyfest, åpner billedkunstnerne Randi Antonsen og Lise Brissach Klokkarstu for publikum. Da blir det utstilling med elleve billedkunstnere somalle har tilknytning til Inderøy.

For mange vil nok utstillerne være kjent under benevnelsen Peers Venner. De elleve har i en årrekke hatt sommerutstilling i Peers Hus. Det blir det også i år selv om de nå stiller ut i Klokkarstu i perioden 09. - 12. juni. Utstillinga i Peers Hus åpner 15. juli. Det blir også ei jubileumsutstilling siden det i år er ti år siden de stilte ut ilag for første gang. Kari Stai er årets gjesteutstilier.

Lise og Randi har inngått en femårs leiekontrakt med kommunen. Og de to lover at kunstnere fra Inderøy skal få muligheten til å stille ut. Det er bare å ta kontakt!

De vil gjerne understreke at det i galleridelen skal vises kunst, og ikke husflid. Så det vil bli en vurdering og kvallitetssikring i forhold til dette.

De håper å kunne ha Klokkarstu åpen seks dager i uka gjennom hele året, med kun steng mandag. Utstillingslokalet er på 22 kvadratmeter. De har i tillegg en liten kunstbutikk og et verksted. De har også planer om en liten avdeling satt av til utstilling av egne arbeid. 

Inderøy kommune ønsker de to kunstnerne lykke til med åpningen og drift av Klokkarstu.

Les: Klokkarstu-bloggen

Skjema