error_outline
20. januar kl. 08:35

Koronavirus - informasjon og vaksinering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

Informasjon om tilbud fra psykisk helse- og rustjeneste under den pågående koronasituasjonen

Folkehelseinstituttet har en egen informasjonstelefonen som har åpent hverdager 08-18 og helger 10-16. Ring 815 55 015 om du har spørsmål.

 

Trenger du noen å snakke med? Noen som har tid til lytte eller gi deg råd og informasjon? Her finner du en liste over hjelpetelefoner og nettsider:
https://www.psykologforeningen.no/publikum/trenger-du-noen-aa-snakke-med

Det er også mulighet til å ta kontakt med psykisk helse- og rustjeneste direkte på tlf. 95330053.
Vi tar ikke mot besøk i våre kontorlokaler nå, men vil vurdere hvilke andre alternativer som kan være aktuelle ut fra hver enkelt sin situasjon. Henvendelser til oss kan også gå via fastlege eller andre instanser, også via pårørende/bekjente som ellers.

Når det gjelder personer som allerede har et tilbud fra oss, fortsetter tilbudet, men i en del tilfeller på en noe annen måte enn tidligere. Dette ut fra de forhåndsregler som er anbefalt av helsemyndighetene.

Begrenser antall deltakere ved kirkelige begravelser

Kommunene Frosta, Levanger, Verdal, Inderøy, Steinkjer og Snåsa vedtok den 19. mars 2020 felles bestemmelser for maksimalt antall i begravelser. 

Forsamlingen i begravelser søkes begrenset til det minimale og at bare nærmeste familie deltar. Normalt tillates ikke større forsamling enn 15 personer, unntak må avtales i dialog mellom begravelsesbyrå og forrettende prest.

 

Les pressemelding fra Den norske kirke her.

Er besøket absolutt nødvendig?

Tiltak i publikumsmottak hos NAV

Nav Inn-Trøndelag vil være tilgjengelig for spørsmål i normal åpningstid for våre publikumsmottak, men vi ønsker at våre brukere i hovedsak benytter andre kommunikasjonskanaler enn direkte oppmøte.

Nav kontaktsenter: 55 55 33 33

Se inforamsjons side på nav.no angående korona

ditt NAV

Våre åpningstider er:
Mandag 12-14

Tirsdag stengt

Onsdag 12 – 14

Torsdag stengt

Fredag 12 – 14