error_outline
14. januar kl. 16:39

Koronavirus - informasjon og vaksinering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
pagelogo
 
Frode Sakshaug (t.v.) mottok Inderøy kommunes etablererpris 2009 fra Ordfører Ole Tronstad. Foto: Gunnar Winther

Øyna Parken AS fikk Etablererprisen

Frode Sakshaug (t.v.) mottok Inderøy kommunes etablererpris 2009 fra Ordfører Ole Tronstad. Foto: Gunnar WintherFrode Sakshaug fra Øyna Parken AS mottok Inderøy kommunes etablererpris 2009 under Næringsforeningens årsmøte mandag 23. mars.

Årets jury - Klaas Jonkman, Arve Stenstad og Ole Tronstad - ga følgende begrunnelse for valget av Øyna Parken AS som prisvinner:

"Årets prisvinner anla nyvinningen putballbane med strategisk plassering på ”Inderøys tak” i 2005. I 2006 ble Øyna Parken AS etablert med ekteparet Kristine Daling Sakshaug og Frode Sakshaug som eiere, og allerede i 2007 kunne bedriften vise til 2 millioner kroner i omsetning og et positivt årsresultat.

Gjennom stort pågangsmot og risikovilje, har Kristine og Frode nå investert i et langhus med plass til inntil 120 gjester, et mindre hus med både servering og sanitærrom, samt snart også et førsteklasses kjøkken som binder de to nevnte byggene sammen.

Den djerve satsingen - og den gode mottakelsen i markedet - gjør at Øyna Parken er blitt et av lokomotivene innenfor Den Gyldne Omvei. Interessant er det også at andre drivere av putballbaner i Norge nå kommer til Kristine og Frode for å lære av den suksessen de har hatt.

Kristine og Frode utmerker seg også som ”lagspillere” som ser stor verdi både i samarbeidet innenfor Den Gyldne Omvei, og som aktive deltakere i Inderøy Næringsforening. De er i tillegg et eksempel på unge, dynamiske, gårdbrukere som satser på nye næringer innenfor landbruket – en satsing som gjør at Inderøy framstår som en foregangskommune på dette området.

Juryen er derfor glade for å kunne tildele Øyna Parken AS Etablererprisen 2009 for Inderøy kommune."

Etablererprisen er på kr 5.000 med et tilhørende unikt diplom som i år er laget av Inderøy-kunstneren Lise Brissach.

Årets pris er den tiende i rekken og markerer derfor et jubileum for Etablererprisen i Inderøy kommune.

Skjema