error_outline
22. januar kl. 14:52

Koronavirus - informasjon og vaksinering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
Spiren SFO

Oppstart på SFO

SFO åpner igjen etter ferien tirsdag 4. august. SFO er stengt 5 dager i året p.g.a planleggingsdager. Skoleåret 2020-21 har vi stengt 3., 12. og 13. august (åpen 14. august), 23. november og 19. mars. 

NB: Vi gjør oppmerksom på at generelle koronatiltak fortsetter: Hold deg heime hvis du er syk, hold avstand, nys i albuen, vask hender!
Vi ønsker minst mulig trafikk fra utenforstående innendørs. Hvis det ikke er helt nødvendig å være med inn, ber vi om at dere sier
«hade'» på trappa. Bruk ringeklokka så kommer vi ut!

Når skolen starter: For å kunne opprettholde klassetrinns-kohorter også på ettermiddagen, vil SFO være åpen i kjernetida så lenge vi er på gult nivå. Kjernetida er 7.30-16.00. SFO er ute i skolegården før skoletid. Det blir ikke matservering inntil videre, så elevene må ha med en ekstra matboks og drikkeflaske til SFO-tida. Heimene vil ikke bli belasta med matpenger i denne perioden. Se felles informasjon på heimesida til Inderøy kommune.

Søknadsfrist for oppstart i august er 1. juni. Fortløpende opptak videre utover skolåret. Søknadsskjema: https://inderoy.ist-asp.com/NO05053-pub/login.htm  Samme søknadsskjema brukes for endring av oppholdstid.
Oppsigelsestid er 2 mnd. fra 1. i neste måned. Oppsigelsen skal være skriftlig (f.eks. e-post).

 

Velkomstbrev høst 2020 PDF document ODT document .

Informasjon om SFO finner du under SFO i venstremenyen til Sakshaug skole.

Skjema