error_outline
23. januar kl. 14:26

Koronavirus - informasjon og vaksinering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

Pårørendeskole - demens

Skjermbilde leirkall

Nå skal det snart arrangeres ny Pårørendeskole her i Inderøy. Første samling blir mandag 17. oktober. Som tidligere år er dette et samarbeid mellom Inderøy kommune og Nasjonalforeningen Inderøy demensforening.

Pårørendeskolen byr på fem kvelder med ulike tema og faglige innlegg knyttet til demenssykdom. Blant annet vil du lære mere om demenssykdommer og hvordan de arter seg, få et innblikk i kommunikasjon med personer med demenssykdom samt hvilke rettigheter du har og hvor du kan henvende deg for hjelp.

Som deltakere på kurset ønsker vi først og fremst nære pårørende, men også andre familiemedlemmer, venner eller naboer til en som er rammet av demenssykdom eller der det kan være mistanke om slik sykdom. Fra tidligere pårørendeskoler forteller deltagerne om et godt utbytte gjennom å ha fått mere kunnskap om sykdommen og større forståelse for de utfordringene den fører med seg. Dette kan bidra til mere trygghet i relasjonen til noen som har demenssykdom.

Pårørendekurset vil også gi deltakerne mulighet til spørsmål og samtale og ikke minst møte med fagpersoner og andre pårørende som er i noenlunde samme situasjon.

Kurset er også åpent for andre som ønsker seg mere kunnskap om demens.

 

Vi håper å få mange deltakere på kurset og ønsker gjerne påmelding så snart som mulig, senest innen 05.10.

 

Påmelding til demenskoordinator  Mari Bragstad Hammer, tlf 959 18 093

mari.bragstad.hammer@inderoy.kommune.no

 

Demensforeningen

 

 

Tips en venn  Skriv ut