error_outline
03. desember kl. 16:09

Koronavirus - informasjon og oppdatering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
slt_cropped_0x578_cropped_1102x881

Sammen om forebygging av kriminalitet og rus

Den 21. januar var Inderøy vertskommune for årets første nettverkssamling for SLT-koordinatorer i Nord-Trøndelag.  

Engasjerte SLT-koordinatorer i Nord-Trøndelag møtte 21. januar opp på Inderøy Rådhus for å delta på nettverkssamlingen som gikk over en dag. Rådmann Jon Arve Hollekim bidro til åpning av nettverkssamlingen ved å informere om Inderøy kommune, kommunesammenslåingen mellom Inderøy og Mosvik, og til slutt litt om det kriminalitetsforebyggende arbeidet som pågår i Inderøy.

Noe av agendaen denne dagen var å skape en felles forståelse av utfordringer i fylket som helhet, men også lokalt.

Noen av målene med å samles i dette nettverket er å utveksle viktige erfaringer, skape et samarbeid om felles mål og dele kunnskap. Noen har jobbet i flere år med dette feltet, og noen var helt i startfasen. Med oss hadde vi også to representanter fra KRÅD; Nina Jon og Knut Skedsmo (SLT-Rådgiver). Avslutningsvis fikk vi faglig påfyll fra KRÅD.

SLT = Samordning av lokale tiltak mot kriminalitet og rus.

slt.jpg

Fra venstre: Arild Høyem (Steinkjer), Veronica Moan Myran (Leksvik), Kirsti Sæther (Namdalseid), Hege Ness Larsen (Inderøy), Nina Jon (repr. fra KRÅD), Kari M. Christensen (Stjørdal) og Knut Skedsmo (SLT-rådgiver i KRÅD). Anette Tiller (Verdal/Levanger) og Cathrin Gulstad (Namsos) var dessverre ikke til stede. 

Foto: Bodil Alstad,

Tekst: Hege Ness Larsen. SLT-koordinator i Inderøy kommune.

Skjema