error_outline
24. september kl. 08:13

Koronavirus - informasjon og vaksinering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
pagelogo
 
KOmmunehuset i Mosvik

Siste økt i Mosvik kommunehus...

Selv om det nå er omlag 3 måneder siden Mosvik kommune formelt ble lagt ned har det fram til nå fortsatt vært noe kommunal aktivitet på huset. Tirsdag 27/3 var det imidlertid satt av noen timer til å få ryddet ut rester av kommuneadministrasjonen.

Lars Daling kaster sine siste papir i Mosvik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lars Daling kaster sine siste papir i Mosvik...

Det er gjennom de siste månedene kastet mange hundre kilo papir og dokumenter, enda mer er klargjort for fjenarkivering og kvalitetssikret etterbehandling. Møbler og IT-utstyr er flyttet og omdisponert, og permer og gammelt kontorutstyr er flyttet eller kassert. Det aller meste er forsøkt tatt vare på, men endel ødelagt og fullstendig utdatert utstyr har møtt sin sjebne på skroten.

Arnfinn Tangstad klargjør gammelkontoret sitt til skolebruk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Arnfinn Tangstad klargjør gammelkontoret sitt til skolebruk

Fortsatt vil det være enkeltdager med fysioterapeut på huset, men tiden med kommunal administrasjon er definitivt over. Fra høsten av skal det gamle kommunehuset i Mosvik brukes som midlertidige skolelokaler - og skolen begynner allerede fra 1. juni å flytte inn forsiktig. Fram til den tid skal lokalene tilpasses noe og gjøres klar til skolebruk.

Det populære langbordet i Mosvik kommunehus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommunehuset har vært en fin arbeidsplass for mange. Her langbordet på fellesarealet

 

Det siste bildet...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En æra er over.  Det nyinnrammede bildet av den siste ordføreren i Mosvik, Carl Ivar von Køppen har nettopp ankommet fra innramming, og står innpakket i plast under sin tiltenkte plass på kommunehuset.  Det er tvilsomt at bildet blir hengt opp...

Skjema