A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
Torhild Buran

Ny rektor på Sakshaug skole

Rådmannen har, etter en grundig prosess, rekruttert ny rektor på Sakshaug skole.

Ny rektor heter Torhild Buran og kommer fra stillingen som rektor ved Sandvollan skole.

Skoleelever

Velkommen til nytt skoleår

Velkommen til nytt skoleår til alle elever, foresatte og ansatte, og særlig til de nye elevene i 1. klasse. En ny og spennende verden åpner seg, og vi skal etter beste evne bidra til at det skal bli gode år – med læring, mestring og nye bekjentskaper.

Velkommen til et skoleår med nye digitale systemer for oppvekst

Digitalt løft for oppvekst er tre prosjekter som fører til store endringer i arbeidsprosesser og bruk av fagsystemer i oppvekst.

  • Nytt oppvekstadministrativt system (IST)
  • Learning Management System (Skooler og Teams)
  • Felles Office365 for alle elever og ansatte i Steinkjer og Inderøy kommune.
Livsmestring

Storforeldremøte i AKSET med tema Livsmestring

Tirsdag 15. oktober inviterte assisterende rådmann Randi Tessem til et storforeldremøte i kultursalen i AKSET kultur- og skolesamfunn med tema Livsmestring. Foredragsholder var Trygve Børve; psykolog og erfaren veileder og kursholder.

Muustrøparken2019_1

Markering i Muustrøparken 2. september

Elever på 6. og 7.trinn fra alle barneskolene, elever fra Inderøy ungdomsskole og elever fra Inderøy vid. skole markerte oppstart på Vennskapsuka 2019 sammen med ansatte i grunnskolen, ansatte på Inderøy vgs, ansatte fra familiesenteret, representanter fra barnehagene samt politi og ordfører, i Muustrøparken mandag 2.september.

IMG_5171

Startet uka med varm skolelunsj

Med solid forsterkning fra Saniteten, Inderøy slakteri og Frivillig Inderøy, fikk elever og ansatte mandag 2.9. servert gratis skolelunsj