
Smaken av Inderøy vant pris
Smaken av Inderøy ble kåret til beste stand under Trøndersk Matfestival, og det var fullt opp med kunder i Inderøyteltet alle de tre festivaldagene.
Det var også mange som ønsket informasjon og slo av en prat ved info-disken.
Det har vært arbeidet hardt for å markere Inderøy på Trøndersk Matfestival, med produsentene samlet i et smakfullt innredet telt på 150 kvadratmeter. Og jobben betalte seg altså med en hyggelig oppmuntring allerede første dag av det store arrangementet i Trondheim.
Sannsynligvis får vi også se igjen det fine salgsteltet på TV senere i høst, for NRK var på pletten med filming og intervju med ordfører Ole Tronstad om den sterke satsingen på matopplevelser i Inderøy.
Astrid Aasen fra Gangstad Gårdsysteri er en av dem som det siste halvåret har arbeidet hardt for denne fellessatsingen.
- Jeg følte at vi var for lite synlige. I fjor var vi eksempelvis bare to under «Den Gyldne Omvei»-logoen og det ble en for beskjeden presentasjon, forteller Astrid Aasen i et stort oppslag i Trønder-Avisa 27. juli.
Smaken av Inderøy har fått støtte fra både Inderøy og Mosvik kommuner, Innovasjon Norge, Trønderfrukt og Sparebank1 Midt-Norge.