error_outline
23. februar kl. 10:55

Koronavirus - informasjon og vaksinering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
Fra festivalen

Smaken av Inderøy vant pris

Smaken av Inderøy ble kåret til beste stand under Trøndersk Matfestival, og det var fullt opp med kunder i Inderøyteltet alle de tre festivaldagene.

Det var også mange som ønsket informasjon og slo av en prat ved info-disken. 

Det har vært arbeidet hardt for å markere Inderøy på Trøndersk Matfestival, med produsentene samlet i et smakfullt innredet telt på 150 kvadratmeter. Og jobben betalte seg altså med en hyggelig oppmuntring allerede første dag av det store arrangementet i Trondheim. 

Ordfører Ole Tronstad intervjues av NRK inne i vinnerteltet. Foto: Gunnar WintherSannsynligvis får vi også se igjen det fine salgsteltet på TV senere i høst, for NRK var på pletten med filming og intervju med ordfører Ole Tronstad om den sterke satsingen på matopplevelser i Inderøy.

Astrid Aasen fra Gangstad Gårdsysteri er en av dem som det siste halvåret har arbeidet hardt for denne fellessatsingen.

- Jeg følte at vi var for lite synlige. I fjor var vi eksempelvis bare to under «Den Gyldne Omvei»-logoen og det ble en for beskjeden presentasjon, forteller Astrid Aasen i et stort oppslag i Trønder-Avisa 27. juli.

Smaken av Inderøy har fått støtte fra både Inderøy og Mosvik kommuner, Innovasjon Norge, Trønderfrukt og Sparebank1 Midt-Norge.

 

Skjema