error_outline
22. januar kl. 14:52

Koronavirus - informasjon og vaksinering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

Sommeraktiviteter på bofellesskapene

Sommer, sol og ferietider….. Bofellesskapene har hatt fine dager i sola i sommer, og aktivitetene har vært mange, spesielt i ferieukene 29, 30 og 31. De startet ferien med sommerfest på Vennavold. Her ble det grilling med god mat og drikke, og diverse spill og leker. Dette er en populær årlig tilstelning som alle koser seg stort med.
 
Midt i juli deltok de fleste av beboerne på «God sommer» i Folkeparken på Verdal. Her var det samling av funksjonshemmede fra både Inderøy, Levanger og Verdal, og de møttes til kos og latter og med spill og leker av ulike slag.
 
Bowling i Mosvik, sto også på programmet en dag. Her ble det i tillegg til bowling, ordnet i stand til koldtbord for hele gjengen.  Det er enkelt for alle å være med hit, da det er god plass og enkel fremkommelighet for de med rullestoler eller andre hjelpemidler.
 
28.juli dro en stor gjeng til Liatjønna, Mosvik. Liatjønna er et friluftsområde som er svært godt tilrettelagt for rullestolbrukere. Man kommer så å si rundt hele vannet med rullestol, på brede fine grusveier. Man kommer også enkelt ut på bryggene der. På grillområdet er det store gapahuker og benker med takoverbygg. Med fisking og grilling på planen, ble dette en solfylt og fin dag ved tjernet.
På slutten av denne uken, uke 31, ble det også tur til koselige Åre. På tur over Skalstufjellet ble det kaffekos med rundstykker, og i byen ble det litt shopping.  Litt svenskehandel hører jo med i ferien.
 
I tillegg til disse ferieaktivitetene har bofellesskapene også aktiviteter som er faste gjennom hele året. Siste søndag i hver måned er det bingo på Årfall, etterfulgt av pølse med brød. Hver tirsdag og fredag er det musikkstund på Vennavold med sang og bruk av forskjellige instrumenter. Dette er også fine og populære aktiviteter som de fleste beboerne deltar på.

Liatjønna bak_500x375.jpg

fisking bak og ann helen_500x375.jpg

koldtbord_500x375.jpg

Matspyd_500x375.jpg

Tips en venn  Skriv ut