error_outline
12. mai kl. 09:11

Koronavirus - informasjon og vaksinering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
pagelogo
 
Tid til å være ung

Tid til å være ung? – Helgekurs for unge som har en mor eller far med demens

Årets to helgekurs arrangeres på Tjøme i Vestfold og Telemark 10.-12. september og på Selbu i Trøndelag 29.-31. oktober.

 

Tidligere deltakere formidler at de har svært godt utbytte av kurset. Les mer og møt tidligere deltaker Victoria her. Å oppleve at mor eller far får demens vil ofte innebære bekymringer for framtiden og gi økte omsorgsoppgaver. For unge pårørende kan det bli vanskelig å møte krav til skolegang og ha tid til å være ung. Mange isolerer seg, kan oppleve skyld og har dårlig samvittighet.

 

Vi håper du hjelper oss med å markedsføre kursene! Vedlagt påmeldingsskjema for 2021 eller se her: www.aldringoghelse.no/tid-til-a-vaere-ung/

Se også nettside for ungdom her: www.tidtilåværeung.no

 

Helgekursene Tid til å være ung? arrangeres av Aldring og helse i samarbeid med alderspsykiatriske enheter ved sykehusene Sørlandet, Vestfold, Telemark, Levanger og Namsos, nevrologisk avdeling ved St. Olavs hospital, Ressurssenter for demens og Lavollen aktivitetssenter i Trondheim kommune, Sandefjord kommune, samt Nasjonalforeningen for folkehelsen. Arbeidet er på oppdrag fra Helsedirektoratet og en del av pårørendetiltakene i Demensplan 2025.

Skjema